Gość: milek23 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: sami992 praktykant |
Widzę, że teraz bardzo interesującą kwestią są kryptowaluty. Inwestując trzeba wiedzieć, jaki obecnie jest kurs bitcoina. Jakie narzędzia do sprawdzania kursu najlepiej się sprawdzają? Myślę, że takich informacji warto szukać na stronie https://nasto.pl/kurs-bitcoina-jakie-narzedzi a-do-sprawdzania . |
| |
Reklamy Google | |
Gość: adam22 praktykant |
|
| |
offline Bombaster22 doświadczony
|
Mam kilku przyjaciół. Mieszkają teraz w Austrii. A teraz planują przenieść się do Norwegii, bliżej fiordów. Szukają wiosek, w których cywilizacja jest normalnie rozwinięta i gdzie nie ma zbyt wielu ludzi. I udaje im się zarabiać pieniądze nie tylko za pomocą różnych zawodów IT (projektowanie, układ, programowanie), ale także zarabiają na takich rzeczach jak Najlepsze Polskie Sloty gdzie udaje im się wygrywać nie okresowo, ale regularnie. |
| |
Gość: eryk222 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Bombaster22 doświadczony
|
A także, jeśli mówimy o tym, jak możesz zarobić więcej
pieniędzy na hazardzie, znajduje się stwierdzenie, że
najlepiej jest grać i stawiać zakłady w legalnych
witrynach kasyn. |
| |
Gość: Igoro praktykant |
|
|
Jak zainwestować pieniądze?
«
Powrót do grupy: Trudne tematy
Ostatnio na forum
- Dobry psychiatra w Warszawie Liczba postów: 38 Grupa: Trudne tema... Ja myślę, że przy szukaniu lekarza nie ma sensu ograniczać się do danego miasta. Oczywiście wszystko zależy od lekarza, jakiego szukamy, ale w przypadku psychot...
- Szkolenie Liczba postów: 177 Grupa: Trudne tema... Wiecie , szkolenia bardzo się przydają, dlatego warto coś w tym kierunku robić... Jak chodzi o mnie, to planuję przykładowo zapisać się na szkoleni...
- materace sklep Liczba postów: 11 Grupa: Trudne tema... A czy podpowiecie mi gdzie znajdę też solidny materac 90x200 dla dzieci ? Wiecie chodzi o dobro dziecka, komfort i bezpieczeństwo. Ja zastanawiam się n...
- Jak bezpiecznie korzystać z internetu? Liczba postów: 8 Grupa: Trudne tema... Pracujesz z sieciami światłowodowymi? Warto postawić na najwyższej jakości sprzęt, jak spawarka światłowodowa Fujikura 90R dedykowana do łączenia włókien wstęgo...
- Używane auto Liczba postów: 44 Grupa: Trudne tema... Czy ktoś korzystał z pogotowia akumulatorowego w Tychach oferowanego przez firmę AkuExpress https://akuexpress.pl/? Zastanawiam się, czy ich oferta na pogotowie...