Jak zdemontować klamkę w drzwiach?!?

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

23 listopada 2012, 18:09

Zgadzam sie: good 0 bad

Ten post to efekt desperacji. Zamontowano mi w bloku drzwi Wiśniowskiego ale mieszkańcy chcą domofon, więc trzeba wymienić szyld zewnętrzny na gałkę. Po wykręceniu wszystkich śrub klamek nie da się zdemontować! Pierwszy raz w życiu spotkałem się z takim zamkiem! Na oko to model JUPITER. Czy to możliwe, żeby klamki były NABIJANE NA TRZPIEŃ NA SZTYWNO??? Nie chcę za bardzo oryginalnego sprzętu uszkodzić (bo jesteśmy na wojennej ścieżce ze spółdzielnią), ale jestem tak zdesperowany, że w ostateczności użyję szlifierki... Ma ktoś z Szanownych forumowiczów doświadczenie z takim "ustrojstwem"? Z góry dzięki za jakąkolwiek odpowiedź :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19417 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 298

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >