offline ![]() Margerytka majster
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Smarciak praktykant |
Wydaje mi się, że dobrze kombinujesz, czyli mniejsze
półki u góry, i rozszerzające się do dołu, coś
takiego jak to: |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Agter praktykant |
|
| |
offline ![]() 1001narzedzi.pl majster
![]() |
|
| |
offline ![]() drewbud fachowiec
![]() |
może warto najpierw zrobić projekt |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() attom majster
![]() |
|
| |
![]() Gość: traciqg1 praktykant |
|
| |
offline ![]() gabon fachowiec
![]() |
|
| |
offline ![]() kej_say fachowiec
![]() |
Taki regał na skośnej ścianie na pewno jest trudniej zaaranżować, ale na pewno znajdziesz mnóstwo aranżacji na taki regał. Warto więc ich poszukać. Decydując się na urządzenie biblioteki domowej, polecam zapoznać się z artykułem dostępnym na stronie: http://neokawiarenka.pl/urzadzamy-domowa-bibl ioteke/. Dzięki niemu na pewno zrobisz ją dokładnie taką jaką chcesz i będzie przy tym funkcjonalna i estetyczna. Warto mieć taką biblioteczkę, szczególnie gdy masz na nią miejsce. Świadczy to nie tylko o Tobie, ale także pozwoli Ci rozwijać się i Twoim bliskim. |
| |
offline ![]() JoaU kierownik
![]() ![]() |
|
|
Jak zrobić regał na książki, na skośną ścianę na poddaszu?
«
Powrót do grupy: Wykańczamy budynek
Ostatnio na forum
- Wyposażenie do biura - meble metalowe i artykuły Liczba postów: 44 Grupa: Wykańczamy... Na co zwracaliście największą uwagę podczas wyboru wyposażenia do Waszego biura? Sprawdźcie sobie stronę, na której znajdziecie ofertę sklepu Mebiuro z najrózni...
- umywalka z marmuru Liczba postów: 8 Grupa: Wykańczamy... Szukałem miejsca, które oferuje ciekawe promocje i bonusy, bo lubię sprawdzać nowe rzeczy. Tak trafiłem na kliknij tutaj i nie zawiodłem się. Strona ma naprawdę...
- Ile kosztuje monitoring? Liczba postów: 4200 Grupa: Wykańczamy... Na stronie https://ivel.pl/k156,systemy-alarmowe-sy gnalizatory-zewnetrzne.html znajdziecie ofertę firmy IVEL, która jest dostawcą systemów zabezpieczeń i elektr...
- Sklep internetowy Liczba postów: 243 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio trafiłam na tę pomadkę i to był strzał w dziesiątkę! Ma super kremową konsystencję, a kolor pięknie podkreśla usta. Nie wysusza, nie zbiera się w załam...
- Magazyn Liczba postów: 873 Grupa: Wykańczamy... Od siebie bym dodała, że jeśli chodzi o przechowywanie towarów w magazynach, to warto zainwestować w produkty ochronne, takie jak katowniki tekturowe. Świetne i...