Jaka aranżacja jest nowoczesna?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 19 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  8 9 10 11 12  ▸  ▸▸

16 lutego 2016, 08:29

Zgadzam sie: good 0 bad

Zbyt gabinetowo jak do salonu,dużą powierzchnia i na zdjęciu widać,że sam aranżacja mogłaby być nieco inna,więcej mebli czy dodatków. Zaglądaliście już na www.KamilaMeble.pl ? Jeżeli nie to najwyższy czas to zmienić i nadrobić zaległości,zadbać o swoje wnętrze.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 lutego 2016, 19:57

widziałem gdzies projekt że w środku salou było al'a ognisko i w okół taka ogromna kanapa. Cudownie to wyglądało ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 lutego 2016, 11:35

Warto uwzględnić także aranżacje z użyciem kamienia naturalnego jako materiału na blat,podłogę,posadzkę czy ścianę,akurat na naszej stronie Kamieniarstwo.com.pl znajdziecie wiele ciekawych aranżacji,zapraszamy :)

Zgłoś | Cytuj | Link

27 lutego 2016, 14:45

Mi bardzo podobają się nowoczesne aranżacje z użyciem naturalnego kamienia, np. marmurowe i granitowe schody, posadzki, czy blaty,jak te: www.marmursolniczki.pl Takie wykwintne detale doskonale podkreślą charakter wnętrz.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 marca 2016, 13:27

Kamień akurat nie pasuje zbyt do stylu nowoczesnego. Tam raczej stosuje się beton.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 marca 2016, 10:23

Wydaje mi się się, że szarości sa teraz na topie. I w sumie nawet mi się to podoba. Coś w tym stylu http://www.dekoral.pl/inspiracje/kolory-wnetrz/urok-szarosci

Zgłoś | Cytuj | Link

7 marca 2016, 08:27

Jeżeli szukacie stylowych oraz nowoczesnych aranżacji do swojego salonu,w tym również stylowych mebli tapicerowanych,to zapraszamy na www.MegaSofa.pl znajdziecie tutaj szeroki wybór sof,narożników,kompletów wypoczynkowych w rozsądnej cenie.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 marca 2016, 22:53

Cześć, postawiłem na szklane schody w firmie http://obrobka-szkla.eu/ i wyszło na prawdę genialnie! :) Według mnie szkło to podstawa jeśli chcecie mieć nowoczesne wnętrze :)

Zgłoś | Cytuj | Link

30 marca 2016, 11:26

A na przykład taka, gdzie jest wykorzystany kamień naturalny: granit, marmur. Weźcie sobie zobaczcie takie realizacje: http://dario-stone.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

30 marca 2016, 11:47

Na naszej stronie www.Kamieniarstwo.com.pl znajdziecie wiele ciekawych przykładów nowoczesnej aranżacji z kamienia naturalnego,warto zerknąć i wybrać coś dla siebie :)

www.Kamieniarstwo.com.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 19 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  8 9 10 11 12  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• prezent dla narzeczonej Liczba postów: 82 Grupa: Wykańczamy... Wybór prezentu dla narzeczonej to często wyzwanie, zwłaszcza jeśli zależy na czymś wyjątkowym i symbolicznym. Biżuteria dobrze sprawdza się w takiej roli, bo łą...
  • Sklep internetowy Liczba postów: 245 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio trafiłam na tę pomadkę i to był strzał w dziesiątkę! Ma super kremową konsystencję, a kolor pięknie podkreśla usta. Nie wysusza, nie zbiera się w załam...
  • Architekt Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Moja przygoda ze spinmama zaczęła się zupełnie przypadkiem - widziałem ich reklamę w tramwaju w Poznaniu. Początkowo myślałem, że to kolejna platforma, która ob...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19710 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 302

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >