Jaka aranżacja jest nowoczesna?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 19 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  11 12 13 14 15  ▸  ▸▸

23 maja 2016, 10:11

Zgadzam sie: good 0 bad

Do aranżacji łazienki potrzebne będą niezbędne akcesoria aby móc ją wyposażyć,oraz oczywiście płytki- wszystko to wysokiej klasy i jakości znajdziecie na www.Victori.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 maja 2016, 09:11

Taka aranżacja jest nowoczesna jaka tobie sie podoba.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 maja 2016, 12:11

Zgadza się,nowoczesne wnętrza są często naszym wymysłem,a nie modą która przemija i powraca,wiec wszystko zależy od nas samych,do naszej kreatywności. Same meble oraz dekoracje do mieszkania znajdziecie natomiast na www.Designer.ski chętnie doradzimy :)

Zgłoś | Cytuj | Link

7 czerwca 2016, 14:16

Białe listwy to faktycznie mało popularny produkt w Polsce. Zazwyczaj one fajnie grają ze ścian i komponują się z białymi drzwiami. Dzięki temu płaszczyzna podłogi fajnie "odcina" się od płaszczyzny drzwi.
zobaczcie sobie te realizacje- www.listwypodlogowe.com.pl.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 czerwca 2016, 12:22

Niewątpliwie nowoczesna aranżacja wnętrza,to ta z wykorzystaniem kamienia naturalnego,wiecie o co dokładnie mi chodzi? Jeżeli nie to zobaczcie zdjęcia www.Kamieniarstwo.com.pl w razie pytań służymy pomocą.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 czerwca 2016, 20:50

Teraz bardzo modny jest styl industrialny. Mi się podobają dodatki tego typu: lampy oraz dekoracje.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 czerwca 2016, 20:18

ja lubię wnętrza urządzone w stylu skandynawskim, jasne pomalowane ściany (super maluje się magnatem!), dużo drewna, dizajnerskie bibeloty. A wszystko to z umiarem, wzorem naszych skandynawskich sąsiadów, mistrzów minimalizmu i dobrego smaku :-)

Zgłoś | Cytuj | Link

29 czerwca 2016, 15:47

Każdy styl który jest nowoczesny,powinien nam się przede wszystkim podobać bo przecież to my będziemy przebywać w swoim mieszkaniu na co dzień. Salon jest takim miejscem gdzie często odpoczywamy,więc niezależnie od stylu,zadbajmy o wygodną sofę lub narożnik,a znajdziecie go na MegaSofa.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

20 października 2016, 16:19

Moim zdaniem w nowoczesnych wnętrzach fajnie wyglądają elementy ze szkła. Sam mam w salonie szklaną ściankę działową, a w łazience podświetlane lustro. Ciekawe wyroby ze szkła możecie zamówić u tego szklarza w pomorskim http://zakladszklarski.com.pl/oferta/.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 października 2016, 12:33

To nie do końca tak działa, możliwości aranżacji wnętrz jest cała masa i nie trzeba wydawać dużych pieniędzy, żeby zmienić odbieranie wnętrza kompletnie. Ostatnio widziałem u znajomych fajnie oklejony sprzęt AGD czymś takim - http://stikero.pl/ wygląda to po prostu genialnie, a nie kosztuje dużych pieniędzy, więc jak ktoś chce to na pewno znajdzie to na czym mu zalezy.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 19 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  11 12 13 14 15  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19396 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 339

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >