ciekawym pomysłem na aranżację nowoczesnej łazienki jest zastosowanie w niej szklanych ścianek i eleganckich okuć np. do kabiny prysznicowej. ja wybrałem takie elementy dekoracyjne z oferty www.aquacomfort.pl z pomocą szklanych ścianek mogłem dowolnie wykreować przestrzeń w łazience.
Stron: 19 ▾ ◂◂ ◂ 2 3 4 5 6 ▸ ▸▸
Gość: olek97 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: raph praktykant |
na nowoczesnych aranżacjach najlepiej znają się zawodowi projektanci wnętrz. my np. współpracowaliśmy z biurem www.ampmdesign.pl dla mnie osobiście fajne było to,że mogliśmy każdy pomysł skonsultować z architektami i w efekcie zyskaliśmy wystrój doskonale dopasowany do naszych indywidualnych oczekiwań. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: raph praktykant |
na nowoczesnych aranżacjach najlepiej znają się zawodowi projektanci wnętrz. my np. współpracowaliśmy z biurem www.ampmdesign.pl dla mnie osobiście fajne było to,że mogliśmy każdy pomysł skonsultować z architektami i w efekcie zyskaliśmy wystrój doskonale dopasowany do naszych indywidualnych oczekiwań. |
| |
Gość: jelek praktykant |
jesli sie ma dobre wyczucie i glowe pełną pomysłów to moze obyć się bez architekta wnętrz. My z żoną przeglądaluśmy róże strony o wykończeniach i sami wybraliśmy najciekwsze dla nas rozwiązania. W łazience mamy drewno. Ipmregowane najlepsze. Wanne i inne akcesoria kupowaliśmy tu http://ceramik.info.pl/nasza-oferta/ bo mają sport wybór. |
| |
Gość: AniaPan praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline MeblezKrakowa_pl inżynier
|
W zasadzie każda z tych aranżacji może być nowoczesna o
ile postawisz na ciekawe dodatki,bo kolory czy rodzaj mebli
to juz kwestia gustu. Nowoczesność objawia się na wiele
sposobów,dla jednych będą to drewniane meble,dla innych
fototapeta a jeszcze dla kogoś innego tynk strukturalny
plus halogeny czy taśmy led. |
| |
Gość: sandiegado praktykant |
dużo własnie w nowoczesnym stylu można zagrać poprzez użycie takich elementów jak lustra, szklane dekoracje czy odpowiednie ustawienie świateł. Wydaje mi się,że szkło dodaje nieco nowoczesnego polotu wnętrzom, a każdy lepszy zakład szklarski (typu np http://szklarzokuniew.pl/nasze-projekty jest w stanie wykonać jakieś ciekawe elementy wyposażenia - np lustra o nietypowych kształtach. |
| |
offline edwin_90 doświadczony
|
No właśnie – generalnie nie tylko meble, ale przede wszystkim dodatki stanowią o jakości mieszkania. Teraz można praktycznie wszystko przecież zamówić czy kupić. Ja akurat teraz byłem u znajomych, którzy w designerski sposób trochę zrobili mieszkanie dwupoziomowie, coś w stylu loft. |
| |
Gość: deaa praktykant |
|
| |
offline mroczek80 doświadczony
|
|
|
Stron: 19 ▾ ◂◂ ◂ 2 3 4 5 6 ▸ ▸▸