Jaka aranżacja jest nowoczesna?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 19 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  6 7 8 9 10  ▸  ▸▸

21 września 2015, 20:43

Zgadzam sie: good 0 bad

Moim zdaniem nowoczesna aranżacja nie może się obejść bez uwzględnienia systemu inteligentnego domu, który można zakupić od firmy http://wobin.pl/. Dzięki niemu w łatwy sposób można mieć pewną kontrolę z każdego miejsca nad oświetleniem, zabezpieczeniami, wentylacją i multimediami w domu

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 września 2015, 21:20

W nowoczesnej aranżacji konieczny jest dobry sprzęt audio i zestaw kina domowego. U siebie udało mi się je zakupić w dobrej cenie od firmy http://sklep.audiofil.eu/ która ma szeroką ofertę takich urządzeń

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 września 2015, 10:11

Raczej nie konieczny, ale dobry sprzęt audio nie zaszkodzi:)

Zgłoś | Cytuj | Link

28 września 2015, 13:02

Jak dla mnie nowoczesność to odwaga w łączeniu kolorów i faktur. U siebie w domu uwielbiam łączyć np. drewno egzotyczne z kamieniem konglomeratowym z połyskującymi drobinkami. Ta firma w ogóle ma rewelacyjne pomysły na wykorzystanie kamienia we wnętrzu. Tutaj możecie zobaczyć kilka nowoczesnych aranżacji: http://www.technistone.com/pl/galerie/blaty-kuchenne

Zgłoś | Cytuj | Link

2 października 2015, 15:30

Moim zdaniem kominki nowoczesne będą zyskiwały na popularności, bo sporo młodych osób decyduje się właśnie na taki rodzaj aranżacji. Przy wyborze trzeba tylko zwracać uwagę na producenta, rodzaj kominka i parametry techniczne. Oczywiście sam montaż jest również bardzo waży.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 października 2015, 17:51

Wg. mnie nowoczesne wnętrze to takie, w którym panuje minimalizm. Regały obudowane, sprzęt pochowany, małe kinkiety świetlne na ścianach.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 października 2015, 16:21

Minimalizm nie zawsze oznacza nowoczesność,dla mnie jest to z kolei połączenie kontrastujących ze sobą kolorów i eleganckie,matowe lub na wysoki połysk meble-akurat w przypadku kuchni,nie salonu. Nowoczesność to także stylowe,odważne dodatki i dekoracje a te znajdziecie na www.DoOzdabiania.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

28 października 2015, 23:20

Można też zajrzeć tutaj http://www.janczydesign.com i obejrzeć sobie chociażby realizacje. Oczywiście każdy ma swoje gusta i guściki, ale jestem zdania, że zawsze warto zaufać profesjonalistom, a nie cioci Hani czy babci Jadzi, która chce nam urządzać nie tylko mieszkanie, ale i życie :)

Zgłoś | Cytuj | Link

3 listopada 2015, 11:58

Po przez nowoczesną aranżację,można rozumieć wiele rzeczy czy stylów,dla mnie np oznacza to meble w niecodziennym guście,najlepiej tapicerowane w oryginalnej kolorystyce:)

www.Domartstyl.eu

Zgłoś | Cytuj | Link

3 listopada 2015, 18:25

A może podacie swoje takiej naj z nowoczesnych aranżacji?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 19 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  6 7 8 9 10  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• prezent dla narzeczonej Liczba postów: 82 Grupa: Wykańczamy... Wybór prezentu dla narzeczonej to często wyzwanie, zwłaszcza jeśli zależy na czymś wyjątkowym i symbolicznym. Biżuteria dobrze sprawdza się w takiej roli, bo łą...
  • Sklep internetowy Liczba postów: 245 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio trafiłam na tę pomadkę i to był strzał w dziesiątkę! Ma super kremową konsystencję, a kolor pięknie podkreśla usta. Nie wysusza, nie zbiera się w załam...
  • Architekt Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Moja przygoda ze spinmama zaczęła się zupełnie przypadkiem - widziałem ich reklamę w tramwaju w Poznaniu. Początkowo myślałem, że to kolejna platforma, która ob...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19707 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 152

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >