Stron: 9 ▾ ◂◂ ◂ 2 3 4 5 6 ▸ ▸▸
offline Porek456 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline zbych.1986 doświadczony
|
Uważam, że zarówno balustrady ze szklanym wypełnieniem jaki i z wypełnieniem w postaci prętów z drewnianym pochwytem będą świetnie prezentowały się z drewnianymi schodami. Jak napisał użytkownik eskatt_balustrady pochwyt drewniany może być wykonany z drewna surowego np. dębu, buku, iroko, sosny lub bejcowany na wybrany kolor z palety. Tak więc można go dobrać do schodów. |
| |
Reklamy Google | |
offline matiszati doświadczony
|
Potwierdzam. Drewno + metal to piękna sprawa ale trzeba dobrać to ze smakiem. W http://www.tempra.pl widziałem mnóstwo projektów lecz nie każdy ma pomysł na takie rozwiązanie. |
| |
offline Porek456 fachowiec
|
|
| |
offline Ekspert Schodów KAMEX inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline london inżynier
|
Jestem zdania,że w przypadku schodów drewnianych mamy
wiele opcji. Dobrze prezentuje sie tradycyjna balustrada
drewniana oraz w ostatnim czasie coraz bardziej modne są
balustrady z metalu. One również mają swój urok. |
| |
Gość: bobbudowniczy0987 praktykant |
My też mamy w domu balustradę metalową i drewniane schody. Jest bardzo ładnie zrobiona od www.anbi-tech.pl/pl/ . Bardzo to ładnie wygląda. Naprawde sie spisuje. |
| |
Gość: kaziksta098 praktykant |
balustrady metalowe są wg mnie najbardziej stabilne. My mamy akurat od http://sklep.hart-metale.pl/ , ale przynajmniej nie martwie się o dzieci, które chodzą po schodach. |
| |
offline Ekspert Schodów KAMEX inżynier
|
Każda balustrada będzie stabilna jeżeli jest dobrze
wykonana i zamontowana :) Trzeba powierzyć to odpowiedniej
firmie, która się na tym zna. Wrzucam jeszcze parę
naszych realizacji, i zapraszam do nas, koledzy doradzą i
zrobią darmową wycenę :) |
| |
Gość: jacek21 praktykant |
u nas tez mamy drewniane schody i metalowa balustradę, która idealnie pasuje do wnętrza ale to tez zasługa panów z firmy www.seroczynski.info.pl którzy pomogli nam w wyborze odpowiedniego wzoru. |
|
Stron: 9 ▾ ◂◂ ◂ 2 3 4 5 6 ▸ ▸▸