Jaka balustrada do schodów drewnianych?

« Powrót do grupy: Schody i balustrady

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

24 sierpnia 2015, 08:39

Zgadzam sie: good 0 bad

Łaał no i te projekty to wszytskie mi się podobają szczególnie ten, gdie wykorzystane są jako balustrady kawałki prostokątne szkła na każdy szczebel :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 sierpnia 2015, 16:23

Uważam, że zarówno balustrady ze szklanym wypełnieniem jaki i z wypełnieniem w postaci prętów z drewnianym pochwytem będą świetnie prezentowały się z drewnianymi schodami. Jak napisał użytkownik eskatt_balustrady pochwyt drewniany może być wykonany z drewna surowego np. dębu, buku, iroko, sosny lub bejcowany na wybrany kolor z palety. Tak więc można go dobrać do schodów.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 września 2015, 18:09

Potwierdzam. Drewno + metal to piękna sprawa ale trzeba dobrać to ze smakiem. W http://www.tempra.pl widziałem mnóstwo projektów lecz nie każdy ma pomysł na takie rozwiązanie.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 września 2015, 20:50

Balusrady szklane, a poręcze drewniane równiez. Widziałem ostatnio takie połączenie. Było super :)

Zgłoś | Cytuj | Link

8 października 2015, 13:14

Użytkownik Porek456 napisał: Łaał no i te projekty to wszytskie mi się podobają
szczególnie ten, gdie wykorzystane są jako balustrady
kawałki prostokątne szkła na każdy szczebel :)

Dzięki ! owszem jest bardzo oryginalna :) i przede wszystkim zdaje egzamin przy małych dzieciach :) Jeżeli masz pytania pisz :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 października 2015, 09:46

Jestem zdania,że w przypadku schodów drewnianych mamy wiele opcji. Dobrze prezentuje sie tradycyjna balustrada drewniana oraz w ostatnim czasie coraz bardziej modne są balustrady z metalu. One również mają swój urok.
Zerknijcie sobie tutaj:
http://otoschody.pl/ - na stronie firmowej możecie przejrzeć sobie spory wybór balustrad oferowanych przez firmę.
Na przykład jedno z nowoczesnych rozwiązań:

Zgłoś | Cytuj | Link

23 października 2015, 13:09

My też mamy w domu balustradę metalową i drewniane schody. Jest bardzo ładnie zrobiona od www.anbi-tech.pl/pl/ . Bardzo to ładnie wygląda. Naprawde sie spisuje.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 października 2015, 15:13

balustrady metalowe są wg mnie najbardziej stabilne. My mamy akurat od http://sklep.hart-metale.pl/ , ale przynajmniej nie martwie się o dzieci, które chodzą po schodach.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 listopada 2015, 17:29

Każda balustrada będzie stabilna jeżeli jest dobrze wykonana i zamontowana :) Trzeba powierzyć to odpowiedniej firmie, która się na tym zna. Wrzucam jeszcze parę naszych realizacji, i zapraszam do nas, koledzy doradzą i zrobią darmową wycenę :)

Zgłoś | Cytuj | Link

26 listopada 2015, 18:34

u nas tez mamy drewniane schody i metalowa balustradę, która idealnie pasuje do wnętrza ale to tez zasługa panów z firmy www.seroczynski.info.pl którzy pomogli nam w wyborze odpowiedniego wzoru.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• panele na schody Liczba postów: 19 Grupa: Schody i ba... panele z kapinosami z litego drewna. Ciekawe jak jest róznica w cenie pomiędzy tym rozwiązaniem a całym trepem z litego drewna. Czy w ogóle opłaca się takie kom...
  • Nowoczesne meble na wymiar Liczba postów: 5 Grupa: Schody i ba... Ja mam bardzo ładne meble. Z tych mebli jestem zadowolony. ____________________________ ________________ nowe mieszkania lublin
  • HOLOWANIE Liczba postów: 7 Grupa: Schody i ba... Interesuje mnie holowanie samochodu z Austrii do Polski. Czy możecie polecić sprawdzoną firmę z tej branży? W Internecie znalazłam firmę P.P.H.U. Baścik. Czy kt...
  • guma na schody wejsciowe!!! Liczba postów: 6 Grupa: Schody i ba... Dokładnie tak, Taśma Antypoślizgowa jest chyba najestetyczniejszym rozwiązaniem, poza tym niedrogim a przede wszystkim funkcjonalnym.
  • płytki na schody wewnętrzne Liczba postów: 73 Grupa: Schody i ba... Jeżeli chodzi o schody zewnętrze, moim zdaniem jakieś porowate płytki będą jak najbardziej ok. Wewnątrz domu czy mieszkania jednak chętniej widziałabym np. tego...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19486 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 642

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >