Jeśli szukacie sprawdzonych bram garażowych to zobaczcie ofertę na stronie http://www.pro-expert.com.pl/oferta/bramy-gar azowe-2. Ja sam jestem na etapie wyboru odpowiednich drzwi, uważacie, ze lepiej je dopasować kolorystycznie do elewacji czy dachówki? Najbardziej odpowiada mi brama garażowa uchylna.
Stron: 10 ▾ ◂◂ ◂ 3 4 5 6 7 ▸ ▸▸
Konto usunięte praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Emilek43 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Deccvr praktykant |
Ja nie mogę zdecydować się nad bramą panelową dwuskrzydłową a bramą panelową przesuwną. Oba rozwiązania mają swoje plusy i minusy, ale przede wszystkim zależy mi na niezawodności i wygodzie podczas otwierania. Upatrzyłem sobie już kilka modeli od www.pro-met.com.pl i powoli przychodzi czas na podjęcie tej właściwej decyzji. |
| |
offline Goga_ majster
|
Ja właśnie jestem na etapie wyboru bramy garażowej. Myślałam nad segmentową, automatyczną http://www.nice.pl/Produkty,703/Bramy_garazow e_segmentowe . Co myślicie o takim rozwiązaniu? |
| |
offline bibi2 fachowiec
|
My bramę garażową segmentową kupiliśmy w firmie Ariczi i to bł bardzo dobry wybór. Brama wykonana solidnie, z porządnych materiałów. Przetrwała już z nami 2 zimy i wygląda jak nowa. Na rynku jest spora konkurencja ale generalnie wszystkim znajomym polecam właśnie tą firmę. |
| |
Reklamy Google | |
offline niemcewicz77 praktykant
|
Ja mam przesuwną bramę i szukałem kiedyś dobrych kółek do niej. Jak by ktoś potrzebował to polecam takie rolki do bram które u mnie sprawdzają się idealnie. |
| |
Gość: dachowki praktykant |
wydaje mi się że dobrze wybrałeś od razu ;) tylko
najlepiej zadbaj o odpowiednią automatyzację bramy -
często ludzie o tym zapominają. |
| |
offline madejski fachowiec
|
|
| |
Gość: hulaka praktykant |
Solidne bramy garażowe znajdziecie też u www.patio-okna.com. Firma zajmuje się również sprzedażą drzwi i okien, więc można na korzystnych warunkach zaopatrzyć się we wszystko na przykład przy budowie domu. |
| |
Gość: utulu praktykant |
Bardzo dobre bramy garażowe ma w swojej ofercie firma www.oknadrzwi-elmes.pl z Białegostoku. Zakupiłem od nich bramę garażową do swojego domu. Spotkałem się z profesjonalną i miłą obsługą oraz dobrymi jakościowo produktami. |
|
Stron: 10 ▾ ◂◂ ◂ 3 4 5 6 7 ▸ ▸▸