Jaka brama skrzydlowa czy przesuwna?

« Powrót do grupy: Porady i opinie

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

19 grudnia 2007, 18:26

Zgadzam sie: good 0 bad

no własnie jak o tym mowa to co wybrać do bramy suwanej 4,5 m i 400 kg

beninca czy came

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 stycznia 2008, 12:48

właściwie to sprzecik porównywalny jakościowo
beninca i came są wporządku

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 stycznia 2008, 13:05

Dobra a co do bramy przesuwnej o wadze 950kg?....
Bo mam problem

Zgłoś | Cytuj | Link

8 lutego 2008, 13:30

a czym ten problem się objawia?
masz niezłą bramę ja mam trochę lżejszą bo 800kg, mam Faac 860 EMC- to napęd do bram o wadze 1200kg maksimum, nie jest to hydrauliczny ale elektromechaniczny ale tez ma czujnik wykrywania przeszkod

aha nie wiem jak teraz ale ja musialem czekac na ten silownik bo na zamowienie tylko byl

Zgłoś | Cytuj | Link

12 lutego 2008, 23:03

ja mam benince bull do 1500 kg w benince nie trzeba czekac bo wszystko maja na miejscu.
to silny naped i inteligentne sterowanie z ekonderem mam tez dwie linie fotokomórek i krawędz bezpieczeństwa .I oprócz tego mam taki bajer wpod kostka że jak podjade tam samochodem to brama się sama otwiera.Wszystko od beninca

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 lutego 2008, 14:47

zaraz zaraz ja też mam benince ale kurcze o takim bajerze to nie słyszałem ,co trzeba zrobic żeby brama się sama otwierała po podjechaniu samochodem.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 lutego 2008, 11:28

zamawiasz w benince pentle magnetyczną i masz otwieranie na zyczenie

Zgłoś | Cytuj | Link

14 lutego 2008, 13:17

Przy planowaniu zautomatyzowania bramy wjazdowej i garażowej skontaktowałem się z firmą, która znalazłem tutaj http://forum.leroymerlin.pl/read.php?23,817,817#msg-817
Warto się ich popytać.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 lutego 2008, 15:13

można tą pętle samemu zrobić

Zgłoś | Cytuj | Link

16 lutego 2008, 13:59

mozna to tylko zwykły przewód ale element wykonawczy już nie zrobi się tak prosty w benince to dostaniesz

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wycieraczki samochodowe - jakie? Liczba postów: 61 Grupa: Porady i op... Użytkownik andrzej89 napisał: Akurat jeżeli chodzi o wycieraczki samochodowe to ze swojej strony polecam zwrócić uwagę na producenta Dipp, który przygotował wer...
  • Kręgosłup - rehabilitacja Liczba postów: 78 Grupa: Porady i op... Rozpocznij od szczerej rozmowy z członkami Mapquest Directions grupy. Wyjaśnij powody swojego powrotu i pokaż, że jesteś gotów do współpracy.
  • projektant wnetrz warto? Liczba postów: 448 Grupa: Porady i op... Ja uważam, że warto korzystać z usług projektantów wnętrz. Od rozplanowania umeblowania itd. zależy nasz późniejszy komfort korzystania z domu/mieszkania, więc....
  • Szafa pod zabudowę Liczba postów: 146 Grupa: Porady i op... Możesz kupić szafę pod zabudowę w tej cenie i jest to ok rozwiązanie jeśli się nie przeprowadzasz, bo te szafy są do jednorazowego montażu. Są ładne i w niskich...
  • Umywalka nablatowa Liczba postów: 36 Grupa: Porady i op... Dobór korka do umywalki wymaga uwzględnienia zarówno wymiarów otworu odpływowego, jak i typu umywalki – czy posiada ona przelew, czy nie. Korek klik-klak jest p...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19396 użytkowników

Użytkownicy online (4)

gości: 482

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >