Jaka dachówka najlepsza?

« Powrót do grupy: Robimy dach

Stron: 34 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  16 17 18 19 20  ▸  ▸▸

26 lutego 2015, 13:33

Zgadzam sie: good 0 bad

dobry sklep! creatona noblesse mają w niesamowicie dobrej cenie

http://www.dachlux.pl/oferta/pokrycia_dachowe/dachowki_ceram iczne/creaton/kolekcja_quot_noblesse_quot/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 maja 2015, 20:02

hm, dziwne. Jak klikam na Twój link, to pojawia mi się oferta, całkiem spora zresztą Braasa, a nie creatona. JAkieś przekierowanie może złe jest lub link. Pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 maja 2015, 20:13

Mi również wyświetla się Braas :) Przypadek ? Nie sądzę hhahaha ^^

Zgłoś | Cytuj | Link

22 maja 2015, 23:47

Kurczę, teraz jakoś wszedłem znowu na tą stronę i nie mogę tam znaleźć ceramiki braasa, nie wiem jak to działa, ktoś mnie oświeci?

Zgłoś | Cytuj | Link

23 maja 2015, 16:17

A jakaś ta oferta jest strasznie ograniczona, ceramiki od Braas to chyba nie mają, albo ja również nie umiem znaleźć. Również nie wiem jak to wszystko tam działa

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 maja 2015, 13:31

Jakaś dziwna ta strona. A to, że jest betonowa, a nie ma ceramicznej to mnie rozwala, bo jest ta trochę słabsza, a nie ma lepszej.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 maja 2015, 22:09

Ach słaba oferta, słaba. Mnie też to dziwi, że nie ma ich falgowych produktów oprócz Tegalit-u, a nie ma nawet Romańskiej w betonowych, która jest klasykiem samym w sobie, więc według mnie strasznie nie dopracowana niestety jest ta strona :)

Zgłoś | Cytuj | Link

1 czerwca 2015, 16:44

Jak tak patrzę to większość stron i składów ma strasznie ograniczoną ofertę, no ale cóż można poradzić. Wychodzi, że najlepiej jest kupić u producenta.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 czerwca 2015, 20:11

No tak :) Jeżeli mamy wybranego producenta od którego chcemy dachówkę, to wtedy mamy pełną ofertę na ich stornie i u ich dystrybutorów można ją uzyskać. Ja tak właśnie zrobiłem u Braas, bo nie mogłem znaleźć składu blisko mnie z oferta jaka by mnie zadawalał :)

Zgłoś | Cytuj | Link

4 czerwca 2015, 22:32

Są na stronie producenta dystrybutorzy? Bo ja tego nie widziałem.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 34 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  16 17 18 19 20  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dach cieknie przy komimie, Czym uszczelnić? Liczba postów: 11 Grupa: Robimy dach Poradźcie proszę, czym można uszczelnić dach z blachy trapezowej bo zaczął cieknąć w okolicach kominów. Jak to można załatać? Silikonem (ale czy kwas octowy zaw...
  • Dach plaski - wady Liczba postów: 37 Grupa: Robimy dach A jaki Tobie się podoba? Nie myśl, co chce projektować architekt, tylko co ty chcesz mieć. Ja przez 5 lat marzyłam o plaskim dachu, ale gdy już zaczęłam konkret...
  • Z czego dach? Liczba postów: 283 Grupa: Robimy dach Zastanawiasz się, jak dbać o dach? Odwiedź https://poradnikbudowlany.eu/dlaczego-re gularne-czyszczenie-dachu-jest-kluczowe- do-utrzymania-trwalosci-pokrycia i do...
  • Jaki dach jest najtrwalszy? Liczba postów: 306 Grupa: Robimy dach Jak dla mnie ciężko stwierdzić, każdy typ dachu ma swoje zalety i wady, a trwałość tak naprawdę zależeć będzie od materiałów i od wykonania.
  • Jak policzyc powierzchnie szczytu domu Liczba postów: 8 Grupa: Robimy dach Jak obliczyć powierzchnię szczytu domu? Aby obliczyć powierzchnię szczytu domu (czyli powierzchnię trójkątnego lub trapezowego fragmentu ściany bocznej pod dac...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19471 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 757

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >