Stron: 34 ▾ ◂◂ ◂ 28 29 30 31 32 ▸ ▸▸
offline Bordon44 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Romanowski33 doświadczony
|
Jeżeli budowa, wycena dachu to polecam skontaktować się z firmą https://panoramadachow.pl/. Firma oferuję swoje usługo już od 20 wiec mozna im zaufać. |
| |
Reklamy Google | |
offline Eldon32 fachowiec
|
|
| |
offline Tomek111 fachowiec
|
Zastanów się również nad wyborem dobrej dachówki panelowej. W końcu w ofercie Braas można znaleźć wysokiej jakości rozwiązania w tym model Quadro, który jako jedyny na rynku został wykonany na profilu płaskim. A co również ważne dostępny jest w najmodniejszych kolorach na rynku. |
| |
offline andrzej89 fachowiec
|
A czy widzieliście już może propozycje blachodachówek panelowych? Jeżeli nie to polecam zwrócić uwagę na propozycje od Braas, a szczególnie model Quadro, który został wykonany na profilu płaskim i co ważne dostępny jest również w kilku wersjach kolorystycznych. |
| |
Reklamy Google | |
|
A może lepiej będzie w takim razie wybrać porządne i trwałe pokrycie do których należy dachówka ceramiczna bądź cementowa Braas. Mają ponad 20 modeli i do tego 2 modele w zakresie blachodachówek panelowych czyli Decra i Quadro. Zapewniają wieloletnią gwarancję i do tego dobre ceny również w zakresie akcesoriów dachowych oraz systemów hydroizolacji dachowej papy w Technologii Szybki Syntan® SBS, pozdrawiam! |
| |
offline Emilek43 fachowiec
|
Co do wyboru dobrej jakości dachówki to ze swojej strony zdecydowanie mogę polecić wybór dachówki ceramicznej bądź cementowej, która pozwoli zachować piękny wygląd i trwałość przez długie lata. W przypadku pokryć o mniejszej wadze też dali dwie dodatkowe propozycje czyli blachodachówki panelowe Decra oraz Quadro, które tak jak ich dachówki wyróżniają się na tle konkurencji naprawdę wysoką trwałością. |
| |
Gość: Bronzerr praktykant |
|
| |
Gość: Gary25 praktykant |
|
| |
|
Osobiście jestem za Braas tak jak pisze mój poprzednik które zdecydowanie są jedną z najlepszych opcji dostępnych na rynku. Moim zdaniem wśród producentów tego typu pokryć dachowych zaskakuje jakością, trwałością oraz dobrej jakości powłok przy dachówkach czyli angobie i glazurze, a betonowych podwójną akrylową Lumino. |
|
Stron: 34 ▾ ◂◂ ◂ 28 29 30 31 32 ▸ ▸▸