Hej! Poradźcie mi co sądzicie o dachówcew roben piedmont zakładał ją ktoś może? I jak się sprawuje ? Opiszcie mi swoje doświadczenia w tej kwestii jeśli możecie ?
offline bibi2 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Bordon44 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Tomek111 fachowiec
|
|
| |
offline Tomek111 fachowiec
|
|
| |
offline andrzej89 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline mamao12 doświadczony
|
Jak chcesz wybierać to na pewno bierz ceramikę na dach. Nie ma lepszego materiału. A może bardziej płaska dachówka by Wam się podobała? Ta nowa, glazurowana Simpla na dachu wygląda bardzo korzystnie. A po zmianie technologi produkcji (nowa forma, proces suszenia i wypalania) to jedna z lepszych dachówek. |
| |
offline Bordon44 fachowiec
|
|
| |
offline Eldon32 fachowiec
|
Do stworzenia dobrej jakości dachu to koniecznie zwróćcie uwagę na cenionych producentów, zarówno jeśli chodzi o akcesoria i elementy do obróbki dlatego ze swojej strony zdecydowanie polecam zwrócić uwagę na ofertę Braas który ma wszystko do stworzenia pięknego, trwałego i ciepłego dachu na wiele długich lat, czyli aż 30 lat i jednocześnie opcję ochrony na cały dach przez 15 lat :) |
| |
Gość: Marecki49 praktykant |
|
| |
offline Maryan doświadczony
|
A ja na swoim dachu mam akurat nie dachówkę, a blachodachówkę z firmy Regamet. I myślę, że to był dobry wybór, bo pod względem estetycznym praktycznie niczym się nie różni, jeśli natomiast chodzi o "technikalia", to kompletnie nic niepożądanego się z nią nie dzieje. Więc ze swojej strony polecam zdecydowanie. |
|