offline kot68 inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline romeczek doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline kot68 inżynier
|
|
| |
offline romeczek doświadczony
|
|
| |
offline kot68 inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline franekwf doświadczony
|
Daj mi wymiary tych okien a powiem Ci ile sa warte.Wiem co mówie(patrz strona www),a to ze okna maja byc białe to nie znaczy ze nie drewniane.Oknoplast myslisz skad bierze kase na widoczna na kazdym rogu reklame?Moje okna sa w całej Europie, i nie zdarzyło sie by wynikły jakies "jaja" |
| |
Gość praktykant |
|
| |
Gość praktykant |
|
| |
offline aurora majster
|
|
| |
offline adasiek praktykant
|
To zależy, co się chce. Jak ktoś będzie patrzył tylko na cenę to wybierze najtańsze. Jest jeszcze druga sprawa jakość tych okien, wykonanie, profesjonalny montaż a później czy się nie zostanie sam na sam z oknami jak coś się stanie, czyli gwarancja. Tak mi się przynajmniej zdaje na chłopski rozum :D . A nie znacie może jakieś dobrej firmy okiennej na Śląsku. Słyszałem właśnie o A-P Żory, o Tyskich Oknach i OknoPlascie. Nie wiem czy coś jeszcze jest wartego zauważenia? Proszę o zdanie tych którzy już wybrali. |
|
Jaka firma - wymiana okien
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- drzwi stalowe czy drewniane Liczba postów: 496 Grupa: Montujemy o... Użytkownik Gość: Karol87 napisał: zdecydowanie drzwi stalowe! my mamy supertherm 90 i to była super zmiana. Drzwi bardzo dobrze trzymają ciepło i wyglądają supe...
- Okna do domu Liczba postów: 62 Grupa: Montujemy o... Jeśli okna najwyższej jakości, to zdecydowanie Schuco Living MD z PVC. Rozwiązanie to doskonale sprawdza się w budownictwie energooszczędnym i pasywnym. Siedmio...
- JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 525 Grupa: Montujemy o... Co sądzicie o firmie Shutters, czy ich okiennice wewnętrzne mogą zastąpić klasyczne zasłony w pomieszczeniach, gdzie zależy na minimalistycznym wyglądzie? Zasta...
- Czy winda towarowa w firmie to dobry pomysł? Liczba postów: 4 Grupa: Montujemy o... Natomiast szukając firmy, która oferuje niezawodne windy i dźwigi, koniecznie sprawdź ofertę https://www.windy-raczkowski.pl/. Mają ogromne doświadczenie w inst...
- Drzwi balkonowe przesuwane? Liczba postów: 44 Grupa: Montujemy o... Sprzedawca okien odradził mi skrzydło otwierane (nie rozsuwane) większe niż 90cm. Robią max do 100cm,ale nie poleca bo jest ciężkie. U mnie będzie zwykle rozsuw...