offline ![]() kot68 inżynier
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() romeczek doświadczony
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() |
|
| |
offline ![]() romeczek doświadczony
![]() |
|
| |
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() franekwf doświadczony
![]() |
Daj mi wymiary tych okien a powiem Ci ile sa warte.Wiem co mówie(patrz strona www),a to ze okna maja byc białe to nie znaczy ze nie drewniane.Oknoplast myslisz skad bierze kase na widoczna na kazdym rogu reklame?Moje okna sa w całej Europie, i nie zdarzyło sie by wynikły jakies "jaja" |
| |
![]() Gość praktykant |
|
| |
![]() Gość praktykant |
|
| |
offline ![]() aurora majster
![]() |
|
| |
offline ![]() adasiek praktykant
![]() |
To zależy, co się chce. Jak ktoś będzie patrzył tylko na cenę to wybierze najtańsze. Jest jeszcze druga sprawa jakość tych okien, wykonanie, profesjonalny montaż a później czy się nie zostanie sam na sam z oknami jak coś się stanie, czyli gwarancja. Tak mi się przynajmniej zdaje na chłopski rozum :D . A nie znacie może jakieś dobrej firmy okiennej na Śląsku. Słyszałem właśnie o A-P Żory, o Tyskich Oknach i OknoPlascie. Nie wiem czy coś jeszcze jest wartego zauważenia? Proszę o zdanie tych którzy już wybrali. |
|
Jaka firma - wymiana okien
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- Zawiasy do drzwi Liczba postów: 18 Grupa: Montujemy o... Nie każdy zawias czy zasuwa pasuje do każdego zastosowania, dlatego warto wybierać produkty wysokiej jakości. W ofercie https://www.chle-mar.pl/ znajdziesz zawi...
- drzwi do mieszkania Liczba postów: 29 Grupa: Montujemy o... Użytkownik theme napisał: KMT do bardzo dobry trop. Mają sporo udanych serii drzwi. Alternatywnie coś z niższych półek Mar-Tomu do mieszkania w bloku. Do domu r...
- Montaż okien Liczba postów: 100 Grupa: Montujemy o... Szukasz idealnego rozwiązania do swojego wnętrza? Nasze plisy okienne na wymiar to doskonały wybór! Oferujemy produkty o wysokiej jakości w konkurencyjnych cena...
- Drzwi wejściowe,wewnętrzne i bramy garazowe Liczba postów: 36 Grupa: Montujemy o... Jeżeli szukasz takich akcesoriów jak uszczelki z PCW to warto skontaktować się z firmą www.emaplast.com.pl. Firma EMA-Plast od blisko 10 lat zajmuje się produ...
- jakie drzwi? Liczba postów: 632 Grupa: Montujemy o... Wybór odpowiednich drzwi może być wyzwaniem, ale warto pamiętać o kilku kluczowych kwestiach. Jedną z nich jest wykończenie drzwi, które ma wpływ nie tylko na e...