Dobre mam doświadczenia z marką Okno Plus, ilekroć u nich kupowałem czy to okna czy drzwi, czy systemy przesuwne to byłem z jakości zadowolony. Nie robią badziewia, to już jest raczej stolarka w wyższym standardzie. Jeśli chodzi o jakieś punkty stacjonarne w Poznaniu gdzie można ich rzeczy znaleźć to na pewno na Malwowej (tu jest dużo inf o technologii jakiej używają- oknoplus.com.pl).
Stron: 30 ▾ ◂◂ ◂ 21 22 23 24 25 ▸ ▸▸
Gość: aaacv praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline katarzyna7818 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: arrt praktykant |
Ja bym coś wybrał od Okno Plus, to jest polski producent który stawia wyjątkowo mocno na innowacje w swoich oknach (budowę profili można na stronie oknoplus.com.pl sprawdzić chociażby). Jeśli chodzi o zakup to w Poznaniu jest na pewno na Malwowej salon z ich produktami, nie wiem czy gdzieś jeszcze . |
| |
offline karola12 kierownik
|
Najlepiej wybrać taką firmę, która nie dość, że Ci te okna sprzeda to od razu zamontuję. Ja skorzystałam z usług RES DOM: www.res-dom.pl i muszę przyznać, że usługa zdecydowanie na najwyższym poziomie. |
| |
Gość: dziendobry praktykant |
Z pewnością zainteresuje Was oferta od OKNAJACHIMCZAK http://oknajachimczak.com/ . Zakupiłem od nich zarówno okna jak i drzwi, które zamontowali! Swoją pracę wykonali niezmiernie szybko i sprawnie, dzięki czemu mój dom prezentuje się fachowo i porządnie. To był wyśmienity pomysł! |
| |
Reklamy Google | |
Gość: wojtikk praktykant |
Polecam OknoPlus jeśli chodzi o producentów, a jeśli chodzi o sprzedaż to w Poznaniu jest dobry salon Termosmart. Mają dobrą obsługę, czy się trafi na Łukasza czy na Rafała to można o wszystko podpytać, porozmawiać, potrafią doradzić i dobrać okna pod konkretne zamówienie. |
| |
offline marek84 majster
|
Z bardziej innowacyjnych systemów okiennych warto też wymienić Schüco. W ich ofercie można znaleźć np. energooszczędne okna z wąskimi aluminiowymi wzmocnieniami zamiast grubych stalowych profili, dzięki czemu ograniczono ilość mostków termicznych, a cała konstrukcja okna jest lżejsza. W Wielkopolsce takie okna produkuje chociażby Awilux. |
| |
offline pocahontas1 doświadczony
|
Przy montażu okien, bardzo ważne jest to okno było jednakowo skutecznie uszczelnione na całym swoim obwodzie. Tutaj z pomocą przychodzą nam ciepłe parapety firmy sklep.grupamagnum.eu, które ograniczają ubytki termiczne w dolnych częściach okien. Ciepłe parapety zapewniają stabilne oparcie oraz szczelność na wodę i podmuchy wiatru. |
| |
Gość: leolaha2 praktykant |
|
| |
Gość: marekki praktykant |
Cześć. Akurat niedawno wstawiałem nowe okna w domu i zamówiłem na Piastowskiej OknoPlus. Polecam tę markę, mam akurat modele z serii swiss. Idealna ochrona przed wiatrem zimnem i hałasem można poczuć się we własnym domu naprawdę bezpiecznie przytulnie czyli tak jak to powinno wyglądać. |
|
Stron: 30 ▾ ◂◂ ◂ 21 22 23 24 25 ▸ ▸▸