Gość: aw praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Justyna praktykant |
Dostałam wycenę z wielu firm , najkorzystniejsza była z
Salonu Sokółki w Gdańsku przy ul. Grunwaldzkiej |
| |
Reklamy Google | |
offline zdzislawu2 praktykant
|
|
| |
Gość: ilona praktykant |
|
| |
Gość: Ubu praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Nina praktykant |
Nie ma co się gorączkować. To tak wszędzie jest. Ludzie
zasypują się tylko linkami. Choć wiedzą, że to nic nie
daje. Bo kto by właził i szukał informacji wszędzie.
Wydaje mi się, że raczej wybiera się okna z polecenia
fachowca lub znajomych. Resztę rzeczy sprawdza się w
internecie jeśli chodzi o konkrety. czyli parametry,
materiał, energooszczędność, ekologiczność,
dźwiękoszczelność. To co jest przydatne. |
| |
Gość: Emil praktykant |
|
| |
|
| |
|
| |
offline ABC - PVC praktykant
|
|
|
Jaka firma - wymiana okien
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- drzwi stalowe czy drewniane Liczba postów: 496 Grupa: Montujemy o... Użytkownik Gość: Karol87 napisał: zdecydowanie drzwi stalowe! my mamy supertherm 90 i to była super zmiana. Drzwi bardzo dobrze trzymają ciepło i wyglądają supe...
- Okna do domu Liczba postów: 62 Grupa: Montujemy o... Jeśli okna najwyższej jakości, to zdecydowanie Schuco Living MD z PVC. Rozwiązanie to doskonale sprawdza się w budownictwie energooszczędnym i pasywnym. Siedmio...
- JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 525 Grupa: Montujemy o... Co sądzicie o firmie Shutters, czy ich okiennice wewnętrzne mogą zastąpić klasyczne zasłony w pomieszczeniach, gdzie zależy na minimalistycznym wyglądzie? Zasta...
- Czy winda towarowa w firmie to dobry pomysł? Liczba postów: 4 Grupa: Montujemy o... Natomiast szukając firmy, która oferuje niezawodne windy i dźwigi, koniecznie sprawdź ofertę https://www.windy-raczkowski.pl/. Mają ogromne doświadczenie w inst...
- Drzwi balkonowe przesuwane? Liczba postów: 44 Grupa: Montujemy o... Sprzedawca okien odradził mi skrzydło otwierane (nie rozsuwane) większe niż 90cm. Robią max do 100cm,ale nie poleca bo jest ciężkie. U mnie będzie zwykle rozsuw...