Jaka firma - wymiana okien

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 30 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

28 stycznia 2010, 13:43

Zgadzam sie: good 0 bad

Okna Szczecin
http://www.wisniowski.szczecin.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 lutego 2010, 13:35

Dostałam wycenę z wielu firm , najkorzystniejsza była z Salonu Sokółki w Gdańsku przy ul. Grunwaldzkiej

Posiadaja wysokiej jakości okna drewniane jak i PCV
wysokie rabaty i promocje , teraz jedynie pozostał mi wybór czy okna drewniane czy PCV

nowościa sa okna energooszczedne - dla wymagajacych

pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 lutego 2010, 22:04

Mi wsadzała firma okna aluminiowe.Mają super ceny .Zamontowali też super.Przygotowali kosztorys na początku i nic więcej nie wyszło.POLECAM http://www.fhuvertigo.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

14 kwietnia 2010, 00:18

jeśli w Szczecinie chcecie wymienić okna to solidnie w firmie ArteDom www.artedom.eu.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 maja 2010, 14:30

a jakby napisać coś więcej poza "solidne"? Tak poprzeć to argumentami?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 maja 2010, 15:32

Nie ma co się gorączkować. To tak wszędzie jest. Ludzie zasypują się tylko linkami. Choć wiedzą, że to nic nie daje. Bo kto by właził i szukał informacji wszędzie. Wydaje mi się, że raczej wybiera się okna z polecenia fachowca lub znajomych. Resztę rzeczy sprawdza się w internecie jeśli chodzi o konkrety. czyli parametry, materiał, energooszczędność, ekologiczność, dźwiękoszczelność. To co jest przydatne.
Gdyby ktoś tu polecał okna wymieniając takie cechy na pewno skłoniłby wiele osób do zaglądnięcia na swoją stronę.
Ale ludziom się nie chce, bo to wymaga trochę czasu i wysiłku.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 maja 2010, 10:17

Użytkownik Nina napisał: Nie ma co siďż˝ gorďż˝czkowaďż˝. To tak wszďż˝dzie jest. Ludzie zasypujďż˝ siďż˝ tylko linkami. Choďż˝ wiedzďż˝, ďż˝e to nic nie daje. Bo kto by wďż˝aziďż˝ i szukaďż˝ informacji wszďż˝dzie. Wydaje mi siďż˝, ďż˝e raczej wybiera siďż˝ okna z polecenia fachowca lub znajomych. Resztďż˝ rzeczy sprawdza siďż˝ w internecie jeďż˝li chodzi o konkrety. czyli parametry, materiaďż˝, energooszczďż˝dno��, ekologiczno��, dďż˝wiďż˝koszczelno��. To co jest przydatne.
Gdyby kto� tu poleca� okna wymieniaj�c takie cechy na pewno sk�oni�by wiele os�b do zagl�dni�cia na swoj� stron�.
Ale ludziom si� nie chce, bo to wymaga troch� czasu i wysi�ku.

Tak, tylko nikomu przy takiej ilość firm nie chce się wchodzić na każdą ze stron i czytać wszystko od deski do deski. A nie ma łatwiejszego sposobu.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 maja 2010, 18:20

a te wszystkie artykuły informacyjne, poradniki, kompendia. Porady fachowców. Teraz wiele portali zamieszcza takie artykuły. Przy tak dużej ilości firm nie trudno o pomyłkę. Więc warto skorzystać.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 czerwca 2010, 14:44

jakby ktoś chciał to wlklejam artykuł: http://infookno.pl/Przed_zakupem....html
http://www.vip-infookno.pl/okna-pvc-mae-kompendium-wiedzy-o- oknach-pvc.html
Kilka cennych porad przed zakupem okien.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 czerwca 2010, 20:14

Użytkownik Emil napisał: Tak, tylko nikomu przy takiej iloĹ�Ä� firm nie chce siÄ� wchodziÄ� na kaĹźdÄ� ze stron i czytaÄ� wszystko od deski do deski. A nie ma Ĺ�atwiejszego sposobu.

Jest. Pewnie, że jest :-). Nie czytać o oknach. Później poczytasz na innym portalu o gwarancji lub niezgodności wyrobu konsumpcyjnego z umową i zapłacisz adwokatom, biegłym i sądowi.

Możesz też zlecić zakup "inwestorowi zastępczemu", ale Ty pewnie z tych co to chcą mieć wszystko za darmo. Wiedzę, okna i co tam jeszcze. Twoje okna, Twoja sprawa. Chcesz szybko, kup za rogiem i po sprawie.

Pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 30 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• drzwi antywłamaniowe Liczba postów: 34 Grupa: Montujemy o... Nie dziwię się. KMT to dobra marka. Sam na co dzień montuję drzwi m.in. tej firmy i wielu Klientów chwali sobie. Dla mnie zestawienie w ofercie drzwi z KMT wraz...
  • jakie drzwi wejściowe PORTA czy GERDA Liczba postów: 207 Grupa: Montujemy o... Zamontowanie dobrych jakościowo drzwi z KMT, Hormanna czy Wikędu nie wpłynie na niezwiększanie rachunków za ogrzewanie :). Tutaj jednak cena opału będzie grała....
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 514 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Termomodernizacja z dofinansowanie Liczba postów: 2 Grupa: Montujemy o... Każdy wie jakich czasów dożyliśmy, więc chcemy skorzystać z dofinansowań na termomodernizację już kilku letniego domu. Czy ktoś z was posiada namiar na firmy, k...
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 19 Grupa: Montujemy o... Szukam firmy z branży rolety okienne Poznań. Dokładniej to chodzi mi o rolety rzymskie i moskitiery. Jak na razie wyszukałam w Internecie firmę Rolo-Styl. Więce...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19398 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 415

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >