Jaka firma - wymiana okien

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 30 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

21 grudnia 2012, 00:56

Zgadzam sie: good 0 bad

http://www.okna-24.eu

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 stycznia 2013, 12:43

Ważna jest nie tylko sama produkcja, ale i odpowiedni montaż okien. Dlatego też polecam firmę Sapor z Wielkopolski - zapewniają kompleksową obsługę, będziecie zadowoleni tak samo, jak ja.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 marca 2013, 13:55

Mnie w Warszawie ta firma montowała - http://instal-diament.pl/ - i jestem zadowolony w 100 procentach. Z Radomia do Wawy nie tak daleko, więc może warto się zainteresować?

Zgłoś | Cytuj | Link

28 marca 2013, 14:44

Przed wymianą okien w domu na obrzeżach Warszawy długo się zastanawiałem i szukałem. Zdecydowałem się na firmę GTC. Bardzo dobre okna. Z montażu też jestem zadowolony. Podaje link do strony w/w firmy ]http://www.oknadlaciebie.pl]

Zgłoś | Cytuj | Link

19 kwietnia 2013, 22:08

Zapraszam do dyskusji na forum kredytowym. Na forum finansowym jest już 133.537 postów, znajdujących się w 31.712 tematach. tutaj

Ten post był edytowany przez jozek.l dnia: 23 kwietnia 2013, 09:06
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 maja 2013, 13:09

Korzystałam z usług Firmy Majster Szklarz mają piękne panele szklane Zobacz pełną ofertę na stronie.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lipca 2013, 16:57

pytanie, gdzie w jakim mieście, bo jeśli chodzi o Kraków, to moim zdaniem jedną z lepszych firm, gdzie można liczyć na fachową pomoc jest ta firma http://www.ekoplast-krakow.pl/ poza tym, okna, które oferują też są bardzo dobrej jakości.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 lipca 2013, 11:05

Witam. Wymienimy okna na terenie całego woj. mazowieckiego. Bierzemy je tylko od najlepszych dostawców. Jakby co zapraszam serdecznie: lukasz@perfectus.warszawa.pl Dla użytkowników forum 5% rabatu na wykonaną usługę :)

Zgłoś | Cytuj | Link

28 sierpnia 2013, 11:44

Zgadzam sie: good -1 bad

Ja polecam firmę Budomar (Bełchatów). Profesjonalny montaż i fajne ceny - a mają produkty z wysokiej półki jeśli chodzi o stolarkę okienną. Ja wybrałem MS więcej niż okna, zostały mi polecone przez znajomych,to samo potwierdzili panowie w budmarze.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 września 2013, 14:09

Ja mogę polecić Szklarz Wrocław. Jest to chyba najlepszy szklarz na terenie Wrocławia. Bardzo profesjonalne usługi szklarskie.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 30 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19417 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 360

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >