Stron: 17 ▾ ◂◂ ◂ 5 6 7 8 9 ▸ ▸▸
offline rudamaryla majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Andrzej Wysocki doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline marcinwroblewski praktykant
|
|
| |
offline gabon fachowiec
|
Kaloryfery to raczej klasyczne, tego typu - http://e-inclusive.pl/grzejniki/grzej-panel-i-konwekt/7626-7 626-grzejnik-stalowy-plytowy-purmo-cv22-600x1200-2051w-venti l-compact-5907814707918.html Purmo ma długie gwarancje i nie generuje problemów. Da się oczywiście to załatwić za mniejszą kasę, ale wcale to się nie przekłada na jakość. A problemy z kaloryferami to masakra. |
| |
Gość: Dżonatan praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Kociol.net inżynier
|
|
| |
offline Andrzej Wysocki doświadczony
|
|
| |
Gość: jacek35 praktykant |
ja aktualnie jestem w trakcie budowy domu i wybieram ogrzewanie... nastawiony jestem na kocioł CO, w zamyśle chciałbym palić węglem / eko groszkiem, ale dobrze by było żeby kocioł był też przystosowany do spalania innych rodzajów opału. no i interesuje mnie taki, który może pracować bez wygaszania, ogrzewając np. tylko samą wodę. możecie polecić jakiś konkretny model / firmę / moc kotła? powierzchnia do ogrzania 250mkw. najlepiej z okolic woj. mazowieckiego. |
| |
Gość: radoslaw09 praktykant |
ja mam kocioł z Piecbudu z Radomia i wszystko działa bez zarzutu - piec mam przeszło 3 lata, w lecie ogrzewa tylko wodę, do tego mam panel pokojowy. no i przystosowany jest do spalania różnorodnego opału, co jest w praktyce ogromnym plusem. jak masz jakieś pytania to chętnie odpowiem. |
| |
Gość: paweł34 praktykant |
|
|
Stron: 17 ▾ ◂◂ ◂ 5 6 7 8 9 ▸ ▸▸