pytaj u ekspertow, sprawa klimatyzacji jest bardzo pogmatwana, wiem bo sam próbowałem montowac u siebie w biurowcu i skończyło się na pomocy ze strony firmy www.ekowent-wentylacja.com.pl
Gość: lkvjlkjv praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline gabon fachowiec
|
Najlepiej konsultować się bezpośrednio - http://acgroup.pl |
| |
Reklamy Google | |
offline maja83 inżynier
|
Ja myślę, że najlepiej skontaktować się z ludźmi, którzy siedzą w temacie. Tutaj http://nawilzacze.eu/ masz namiary na taką firmę.Projektują, wykonują i serwisują tego typu instalacje. Uważam, że w takich miejscach najlepiej szukać porad. |
| |
Gość: darek4551 praktykant |
Całkiem sporo klimatyzatorów różnego typu ma na stanie hurtownia Swatt. Niedawno robiłem u nich swoje pierwsze zamówienie i myślę, że zostanę z firmą na dłużej. Zaproponowali mi program lojalnościowy i inne profity jako że mam własną działalność instalatorską. Więcej o ofercie i produktach jest do sprawdzenia na ich stronie swatt.pl. |
| |
Gość: krystek65 praktykant |
Dużo rzeczy w ostatnim półroczu jeśli chodzi o instalacja klimatyzacyjne zamówiłem przez portal swatt.pl. Dobrze prowadzona i dobrze zaopatrzona hurtownia. Produkty na wysokim poziomie, ale też nie windują przesadnie cen. Zwłaszcza w przypadku zakupów hurtowych można tutaj liczyć na lepsze traktowanie i większe upusty. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: margo65 praktykant |
Zadowolony jestem z pierwszego zamówienia z hurtowni Swatt, oby dalej było tak samo profesjonalnie. Sprawna dostawa, klimatyzatory zabezpieczone, stan idealny bez żadnej ryski. Info o ofercie jest na swatt.pl i tutaj też można online składać zamówienia. Mam nadzieję, na dłuższą współpracę bo początek jest obiecujący. |
| |
Gość: maniek234 praktykant |
Mam dość dobre warunki wynegocjowane w hurtowni Swatt (ich strona – swatt.pl). Głównie zaopatrują mnie w klimatyzatory, a ostatnio najwięcej montuję modeli kasetonowych zwłaszcza. Dobra obsługa, mają markowe rzeczy, nie są to produkty rodem z Chin czy innych Wietnamów. Gwarancja, porządne opakowanie podczas dostawy, szybki kontakt telefoniczny z obsługą. |
| |
Gość: jurop878 praktykant |
Klimatyzatory i cały osprzęt do montażu sprzedają w hurtowni Swatt – swatt.pl. U nich może poszukaj. Najwięcej zdarza mi się zamawiać ostatnio urządzeń przenośnych. Mają różnej klasy sprzęt, z różnych półek cenowych, można dobrać system pod każdą instalację. Podoba mi się ich system rabatów, nie są to jakieś groszowe sprawy tylko rzeczywiście jeśli jest się instalatorem to można zaoszczędzić tutaj. |
| |
offline Gree.pl doświadczony
|
|
| |
offline Dolny89 inżynier
|
|
|