Montażem klimatyzacji oraz innych instalacji, np. grzewczych zajmuje się firma http://pionis.pl/ bardzo dobrze mi się z nimi współpracowało właśnie przy tego rodzaju zleceniach. Firma terminowa, zapewnia też doradztwo od A do Z oczywiście.
Stron: 7 ▾ ◂◂ ◂ 2 3 4 5 6 ▸ ▸▸
offline fikson kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: torenik praktykant |
Jeżeli chcecie zamontować klimatyzację w swoim domu lub firmie to mogę wam polecić www.klimatyka.com.pl z Warszawy. Zajęli się montażem klimatyzacji w moim domu. Oni będą wam potrafili doradzić w wyborze odpowiedniej klimatyzacja dla waszego domu. |
| |
Reklamy Google | |
offline Klimatech.pl doświadczony
|
|
| |
offline tadek4434 praktykant
|
|
| |
offline e-rzecznik Knauf Therm fachowiec
|
Najprostszym sposobem na utrzymanie temperatury komfortu w pomieszczeniach jest skuteczna termoizolacja budynku. Odpowiednio gruba warstwa termoizolacji pozwala zwiększyć akumulacyjność ścian i zwiększyć stabilność temperatury powietrza w budynku w całym sezonie. |
| |
Reklamy Google | |
offline Jozefix doświadczony
|
wydaje mi się że polimocznik będzie tutaj najlepszym produktem do izolacji http://izosolux.pl/pl/powloki-poliuretanowe-o pis-produktu.html |
| |
offline kutupatiacu praktykant
|
|
| |
Gość: martor praktykant |
Ja zdecydowałem się na zakup klimatyzatora ściennego marki Fujitsu. Klimatyzator zakupiłem od firmy www.progressklima.com.pl Mają szeroki wybór klimatyzatorów, więc na pewno znajdziecie coś dla siebie. |
| |
Gość: lirman praktykant |
Przede wszystkim trzeba znaleźć dobrą firmę, która zajmuje się klimatyzacją. Kompleksową obsługę z tym związaną oferuje firma www.klimatyka.com.pl Jeżeli mieszkacie w Warszawie lub okolicach to powinniście się do nich zgłosić. |
| |
offline e-rzecznik Knauf Therm fachowiec
|
Warto wiedzieć, że sposobem na ograniczenie przegrzewania się budynku w miesiącach letnich jest zastosowanie solidnej termoizolacji ścian zewnętrznych ze styropianu EPS. Odpowiednio gruba warstwa styropianu o doskonałym współczynniku lambda na poziomie 0,031 W/mK sprawia, że wzrasta masa cieplna ścian i stateczność termiczna budynku. Dzięki temu we wnętrzach utrzymuje się stabilna temperatura zarówno latem, jak i zimą. W niektórych wypadkach można więc zrezygnować z klimatyzacji lub w przypadku jej montażu – skrócić czas pracy tego systemu i zaoszczędzić energię elektryczną. |
|
Stron: 7 ▾ ◂◂ ◂ 2 3 4 5 6 ▸ ▸▸