Jaka klimatyzacja?

« Powrót do grupy: Innowacje w budownictwie

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7  ▸

28 grudnia 2019, 12:36

Zgadzam sie: good 0 bad

Tylko i wyłącznie od najlepszych producentów. Zajrzyjcie na stronę Klimamika - można tam znaleźc bardzo dużo dobrych systemów klimatyzacyjnych.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 stycznia 2020, 12:09

Jeżeli mieszkacie w okolicach Warszawy i rozglądacie się za odpowiednią klimatyzacją do domu to polecam wam zajrzeć na stronę http://progressklima.com.pl/ Firma ta zajmuje się dystrybucją klimatyzatorów i mogę powiedzieć że oferują porządny sprzęt w całkiem niezłych cenach.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 marca 2020, 21:32

Polecam Klimamikę, to firma, gdzie możemy znaleźć sprzęt najlepszych producentów dostępnych na pl rynku

Zgłoś | Cytuj | Link

11 maja 2020, 09:19

Nie jestem zwolennikiem klimatyzatorów.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 maja 2020, 11:30

A może jednak lepszą opcją będzie wybór bezpiecznej i efektywnej wersji rekuperacji.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 lipca 2020, 10:42

Ja posiadam w salonie klimatyzator typu Split. Zapewnia nam możliwość chłodzenia, ogrzewania oraz wentylacji powietrza w pomieszczeniu. Urządzenie jest ciche i wydajne. Klimatyzator zamontowała dla mnie firma www.everesti.pl .

Zgłoś | Cytuj | Link

27 czerwca 2023, 11:05

Zespół Energores skrupulatnie analizuje warunki panujące w pomieszczeniu, uwzględniając m.in. jego powierzchnię, ekspozycję na słońce oraz preferencje użytkownika. Dzięki temu możesz mieć pewność, że otrzymasz optymalne rozwiązanie dla swojego wnętrza https://energores.pl/korzysci-klimatyzacji-w- rzeszowie-energores-pomoze-ci-sie-ochlodzic/

Zgłoś | Cytuj | Link

7 marca 2024, 00:27

Sam stoję przed kupieniem klimatyzacji ale mam już swojego faworyta. Jest nim klima od firmy AIWA. Ich produkty wydają mi się być wyjątkowo korzystne ze względu na ceny, ale też długość gwarancji. W przypadku ich klimatyzacji jest to aż 10 lat.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 kwietnia 2024, 15:30

Klimy AIWA są spoko, bo nie biorą dużo prądu i mają tryb eco. Łatwo się nimi steruje, więc polecam. Model AIWA-MU25IN/OUT jest świetny do małych i średnich pomieszczeń, a jego funkcja eco pozwala na oszczędzanie energii, co jest ważne dla każdego, kto dba o rachunki.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 kwietnia 2024, 16:10

best price for synthroid 100 mcg

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• poradnik dla budujących i nie tylko Liczba postów: 9 Grupa: Innowacje w... Czy wiecie jak przygotować posiłki bez glutenu? Jeżeli szukacie sprawdzonego portalu informacyjnego, to polecam Wam sprawdzić stronę https://wiedzaodpodstaw.pl....
  • Jaka brama garażowa? Liczba postów: 148 Grupa: Innowacje w... Warto zainwestować w dobrej jakości bramę garażową, która będzie solidnie wykonana, ciepła i jednocześnie pasowała do aranżacji. Dlatego też stojąc przed wybore...
  • Nowoczesne budownictwo?] Liczba postów: 66 Grupa: Innowacje w... W budownictwie często spotykamy się z problemem słabonośnych gruntów, które mogą utrudniać budowę tuneli, mostów czy wiaduktów. Jednym z najskuteczniejszych spo...
  • Zarządzanie magazynem, który system WMS? Liczba postów: 36 Grupa: Innowacje w... U nas na systemie Berberis udało się sporo poprawić, przynieść sobie mocną zmianę. Natomiast to nie tak, że nagle z niczego będzie idealnie. Potrzebny jest czas...
  • Jaka szyba do kominka? Liczba postów: 6 Grupa: Innowacje w... Wybór szyby do kominka zależy od kilku czynników: []Materiał: Najczęściej stosuje się szybę ceramiczną, która wytrzymuje bardzo wysokie temperatury (nawet do....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19405 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 362

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >