Gość praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Eskimos praktykant |
lodówka bezszronowa (no frost) to naprawdę fajna rzecz a nie żaden bajer ;)Nie musisz jej rozmrażać, wyciągać z niej lodu, jedyne co robisz to ją myjesz :) Jednak posiadając taką lodówkę należy pamiętać o tym, ażeby wszystkie produkty przechowywane w niej szczelnie zamykać w pojemniczkach bo bardzo szybko się wysuszają (właśnie z racji braku wilgoci w takiej lodówce). Polecam lodówki no frost Samsunga. |
| |
Reklamy Google | |
offline white majster
|
Mnie bardzo podobają się lodówki no frost i side by side.
|
| |
offline panstarosta majster
|
Polecałbym zwrócić uwagę na sprzęt boscha. Jeden z lepszych producentów agd. Z electroluxem też mam dobre doświadczenia. Jesli jednak miałbym wybierać pomiędzy tymi dwoma to na pewno wybrałbym boscha. Choćby tego http://www.electro.pl/produkt-BOSCH_Lodowka_BOSCH_KGV_33V14_ 2B_PEPSI_GRATIS_2812_butelek_29-83996,105.html Lodówki side by side robią wrażenie, ale są trochę drogie :/ |
| |
Gość: bestrong praktykant |
też polecałabym zwrócenie uwagi na ofertę Boscha, ja bardzo lubię i sobie cenię sprzęt tej firmy moim zdaniem to jest jedna z lepszych firm, która produkuje sprzęt do domu, może nie należy do najtańszych, ale jak się zna takie miejsca, jak wspomniana wcześniej magicznaplaneta, jest duża szansa na kupienie sprzętu za grosze, bo w tym sklepie często są jakieś fajne promocje ;) |
| |
Reklamy Google | |
offline Irena66 praktykant
|
|
| |
offline Irena66 praktykant
|
|
| |
offline aniechto inżynier
|
Nie ma najlepszej lodówki ale za to jest wiele dobrych ja zdecydowałem sie na markę siemens |
| |
offline lwica1998 praktykant
|
Polecam lodówkę bezszronową firmy Whirlpool. Jest
znakomita, posiada wiele funkcji np , oszczędzanie energii.
Jedynym minusem jest dość głosna praca w momencie
włączania sprężarki , ale trwa to tylko chwilę. |
| |
offline connie kierownik
|
|
|
Jaka lodówka jest najlepsza?
«
Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV
Ostatnio na forum
- czarna bateria prysznicowa Liczba postów: 11 Grupa: Sprzęt AGD... Jeżeli chodzi o baterie prysznicowe ścienne czarne to jak najbardziej warto sprawdzić ofertę SOTBE LOFT SVAR, którą znajdziecie tutaj https://sklep.sotbe.com/SO...
- piekarrniki Liczba postów: 78 Grupa: Sprzęt AGD... Świetną ofertę wyposażenia do gastronomi znajdziecie w https://atom-market.pl/ To miejsce zostało stworzone z myślą o zapewnieniu klientom produktów wysokiej ja...
- Jak odpowiednio przechowywać wino? Liczba postów: 40 Grupa: Sprzęt AGD... Czy zwracacie uwagę na jakość produktów spożywczych, z których korzystacie w kuchni? Bardzo lubię spędzać wolny czas w mojej kuchni i gotować, zwłaszcza dla naj...
- Co sądzicie o sprzęcie AGD firmy Candy? Liczba postów: 156 Grupa: Sprzęt AGD... Dokładnie, jednak do pewnych firm można mieć większe zaufanie do innych mniejsze. Candy ma świetne ceny, jednak niestety należy do firm do których trzeba podcho...
- Ekspres do kawki Liczba postów: 87 Grupa: Sprzęt AGD... Wydając spore pieniądze na dobrej jakości ekspres pamiętaj o jego serwisowaniu jeśli chcesz żeby ci służył wiele lat. Najlepszym miejscem na serwis ekspresów do...