Gość: annii praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline koparka doświadczony
|
|
Ten post był edytowany przez koparka dnia: 27 listopada 2015, 11:44 | |
| |
Reklamy Google | |
Gość: marek67 praktykant |
|
| |
offline k.atia majster
|
Ja nie lubię marmurów w domu jakieś takie zimne mi się wydają. Za to lubię drewno jest miłe i ciepłe w użytkowaniu. Pięknie wygląda i myślę, że na rynku jest tak szeroka oferta u różnych producentów, że zaspokoi każdy gust. Oglądać i wybierać, w nasz gust idealnie wpasował się baltic wood. |
| |
offline tigermateusz doświadczony
|
Kwestią skutecznego wyciszenia podłóg; ścian/sufitów panelami akustycznymi. Tylko nasze panele są atestowane, niepylące z cięte profesjonalną metodą, dzięki której unikamy szkodliwego pyłu na panelach! Do produkcji naszych paneli i ekranów akustycznych używamy pianki technicznej/poliuretanowej, nie wełny mineralnej, która powoduje pylenie. Można tutaj przekonać się o skuteczności i zobaczyć materiały: http://www.apama.pl/c50,panele-akustyczne-pochlaniajace |
| |
Reklamy Google | |
Gość: pinkiimozg praktykant |
Najlepsza będzie klasyczna podłoga drewniana. Jest wytrzymała, ładnie wygląda i zawsze będzie elegancka, nawet kiedy położymy na nią dywan :) Ja zamawiałem w [url]http://ardi.com.pl - mogą wyprodukować niemal wszystko, co tylko klient sobie wymarzy- świetna firma, polecam! |
| |
offline Tools4pro.pl doświadczony
|
|
| |
offline drewbud fachowiec
|
Dokładnie, będzie najbardziej wytrzymałe i zawsze można
przeszlifować |
| |
offline Fingaris inżynier
|
wszystko zalezy od tego do jakiego pomieszczenia chcesz
podloge, wiadomo lazienka czy kuchnia to najlepiej plutki a
reszta pomieszczen mysle ze najlepiej panele. |
| |
Gość: mikkson praktykant |
Zgadzam się, jeśli tylko można, to najlepiej zainwestować w drewnianą podłogę. Oczywiście ważna jest odpowiednia impregnacja, zabezpieczenie tej podłogi, ale teraz są takie lakiery do drewna, że o żywotność podłogi nie ma się co martwić :) |
|
Jaka najlepsza podłoga do domku jednorodzinnego?
«
Powrót do grupy: Robimy stropy i podłogi
Ostatnio na forum
- Panele Liczba postów: 131 Grupa: Robimy stro... Wszystkim osobom zainteresowanym tematem stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnego i profesjonalnego sklepu Zip-Floors z najróżniejszymi podłogami, drzw...
- strop na poddaszu Liczba postów: 3 Grupa: Robimy stro... Tak, podłoga drewniana i kg będą ok. -- Kris Polecam profesjonalne konduktometry
- POMOCY!! Przeciekajacy strop Liczba postów: 5 Grupa: Robimy stro... Wilgoć na suficie po dużych opadach deszczu niekoniecznie musi być powodem do niepokoju, zwłaszcza że dach nie jest jeszcze zamontowany. W przypadku odkrytego s...
- Podłogi drewniane - parkiet, deski... Liczba postów: 375 Grupa: Robimy stro... Osobiście uważam, że drewno naturalne na podłodze to najlepsza rzecz! To rozwiązanie zdrowe, bezpieczne i generalnie rekomendowane rodzinom z małymi dziećmi ;)....
- Podłogi Liczba postów: 235 Grupa: Robimy stro... Estetyka i autentyczność: https://panele-podlogowe.eu Niektóre panele podłogowe imitują naturalne materiały, takie jak drewno czy kamień, zachowując autentyczny...