Stron: 37 ▾ ◂◂ ◂ 4 5 6 7 8 ▸ ▸▸
offline patiko fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline kwieczko fachowiec
|
Podłoga ma być nie tylko ładna i fajnie wkomponowana w
całość aranżacji, w całość pomieszczenia, ale też
trwała i funkcjonalna. |
| |
Reklamy Google | |
offline Atlantic Polska fachowiec
|
|
| |
offline Markopol praktykant
|
Do salonu uważam, że najbardziej nadają się panele. Łatwe w utrzymaniu i nie tak drogie jak parkiet. Do tego jakiś modny dywan, który podzieli przestrzeń na wypoczynkową i roboczą i salon gotowy. Wszystko też zależy od tego jak duży jest salon. My inspirowaliśmy się oczywiście wieloma blogami znalezionymi w internecie, a panele zamawialiśmy na www.komfort.pl jest tam bardzo duży wybór, warto zapoznać się z ofertą, mają też często promocje, więc każdy coś dla siebie znajdzie. |
Ten post był edytowany przez Markopol dnia: 31 stycznia 2018, 21:45 | |
| |
offline dolczewita kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Mikon24.pl praktykant |
|
| |
offline kwieczko fachowiec
|
Klasyka rządzi. Dębowa podłoga w formie parkietu, czy
deski warstwowej będzie zawsze dobrym wyborem i
uniwersalnym. |
| |
Gość: krimer praktykant |
W salonie najlepiej prezentuje się parkiet. Ja osobiście zdecydowałem się na klepkę parkietową od firmy www.profi-parkiet.com.pl Firma ta ma też wiele innych rodzajów parkietów i podłóg w swojej ofercie. Moja podłoga jest świetna i miała dobrą cenę, więc polecam ich wam. |
| |
offline cecece praktykant
|
To prawda, jeśli chodzi o salon, to parkiet bardzo dobrze sprawdza się w takich pomieszczeniach, podnosi walory estetyczne i dodaje mu uroku, natomiast jeśli chodzi o inne pomieszczenia, to możliwości jest zdecydowanie więcej - wydaje mi się, że warto z nich korzystać, a nie ograniczać się tylko do jednego wariantu |
| |
Gość: luiza3131 praktykant |
Mnie się bardzo podobają podłogi z drzewa egzotycznego, widziałam na http://www.parkietymarzen.com.pl/c/4/podlogi. html, prezentują się naprawdę super :) |
|
Stron: 37 ▾ ◂◂ ◂ 4 5 6 7 8 ▸ ▸▸