Stron: 19 ▾ ◂◂ ◂ 5 6 7 8 9 ▸ ▸▸
offline boris-vian doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: xemkax praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline zbuntowany_anioł fachowiec
|
|
| |
offline mogilany fachowiec
|
Myślę, że tak . Ja również miałam ten sam problem ale pomógł mi w tym specjalista Pan Sławomir zobacz |
| |
offline jozek.l majster
|
najlepiej porozmawiać o tym ze specjalista. Polecam Fabrykę Ciepła zobacz |
| |
Reklamy Google | |
Gość: miś praktykant |
witam wszystkich zainteresowanych pompami ciepła chciałbym dać rade wszystkim planującym to rozwjązanie otóż u znajomego cała instalacie czyli odwierty + pompa ciepa + podłogówka robiła pewna renomowana firma od pomp ciepła firma x będąc zainteresowany również tym rozwiązaniem zadzwoniłem do niego (był akurat na wakacjach )i zapytałem ile płacił za metr odwiertu powiedział ze 80 zł zainteresowany pojechałem na budowę i po rozmowie z ekipą wierconą dowiedziałem się ze nie są pracownikami firmy x tylko firmą zewnętrzną i wiercą za 70zł na gotowo a sam odwiert z sondą za 55zł firma x zarabiała 10 zł z metra za nic więc wziołem chłopaków i zrobili mi 300m 4x75 za 70 zł z metra powyżej 500m robią za 65 wiec uwaga nie dajcie się naciągać jakby ktoś był zainteresowany to piszcie leszekg29@gmail.com mam do chłopaków numer |
| |
Gość: Danwent praktykant |
Różnice w cenach odwiertów są ogromne, w zależności od regionu. Może warto zainwestować w dolne źródło w postaci poziomego kolektora gruntowego. Powierzchnia działki pod kolektor to 1:1 powierzchni grzewczej. W przypadku pomp ciepła Natea w technologii bezpośrednie odparowanie/bezpośrednie skraplanie można zaoszczędzić rezygnując z odwiertów. Całość systemu czyli dolne źródło, podłogówka, pompa ciepła do co i cwu z montażem to konkurencyjna na rynku oferta. Specjaliści od pomp ciepła Sofath doradzą oraz przeprowadzą całą inwestycję z 100% zadowoleniem klienta. Efekty licznych realizacji są widoczne na stronie producenta Sofath oraz u autoryzowanych konesjonerów. Zainteresowanych tematem pomp ciepła zapraszam do zadawania pytań biuro@danwent.com.pl |
| |
Gość: brodwaz praktykant |
Zwróć się do Kamar, jeśli szukasz odpowiedzi na
pytania: |
| |
offline januszko fachowiec
|
Dobrze byłoby, żeby Ci to od razu zamontowali. Nie ma co samemu kombinować, a poza tym sam przewóz tego jest skomplikowany. Zaufaj fachowcom. |
| |
offline majkale fachowiec
|
Ciekawą ofertę jeżeli chodzi o pompy ciepła posiada
także Sun Gallo
http://www.sun-gallo.pl/index.php/oferta/pompy-ciepla |
|
Stron: 19 ▾ ◂◂ ◂ 5 6 7 8 9 ▸ ▸▸