Bardzo lubię pościel z satyny bawełnianej, ale jesienią i zimą wolę flanelę. Świetne wzory odkryłam w sklepie firmy liberat na www.liberat.pl Polecam. Ceny godne uwagi. Towar pierwsza klasa. Kupiłam ostatnio ładna flanele w łatki typu patchwork i chyba kupię jeszcze w geometryczne wzory. Działają szybko i sprawnie. Polecam.
Stron: 20 ▾ ◂◂ ◂ 3 4 5 6 7 ▸ ▸▸
offline olusia praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Magda100 praktykant |
|
Ten post był edytowany przez Beata111 dnia: 4 lutego 2015, 09:51 | |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Zosia435 praktykant |
Magda100 zgadzam się z Tobą w 100%. Ja jakiejś pół roku kupiłam kilka kompletów pościeli niby z satyny bawełnianej w Textilu. Z pewnością nawet obok satyny bawełnianej ta pościel nie leżała...to był zwykły tandetny poliester. Po praniu oczywiście poszły szwy, a kolor wyblakł. Po 3 praniach pościel była do wyrzucenia. Faktem jest, że była tania, bo kosztowała jakieś 40zł, ale jej jakość pozostawiała bardzo wiele do życzenia. Obecnie zainwestowała w 2 komplety pościeli Carlo Brunni http://maxcotton.pl/posciel-satyna-new-age-22 0200-zielona-p366.html . Cena na początku mnie przeraziła (134zł z 1 komplet), ale w konsekwencji okazało się, że był to dobry wybór. Pościel bez wątpienia jest satynowa, ma śliczny kolor i nic się z nią nie dzieje po praniu (prałam ją już 3 razy - w automacie rzecz jasna). Morał jest z tego taki, że lepiej wydać więcej i kupić coś porządnego niż zaoszczędzić i mieć w domu badziewie. |
| |
Gość: Kalina praktykant |
Ja mam pościel z satyny bawełnianej, jest super. Bardzo
wygodna i dobrze się ją pierze. Kupiłam ja w sklepie firany.pl. |
| |
Gość: marta88 praktykant |
Słuchajcie, mam prosbe. Moja siostra sobie kupiła taką
pościel: |
| |
Reklamy Google | |
Gość: malpeczka praktykant |
och wybór pościeli dla osób dorosłych to żaden problem, najważniejsze, żeby była wykonana bez sztucznych dodatków, trudniej jest wybrać pościel dla dzieci, żeby w nocy się nie pociły, nie nabawiły się uczulenia itp. ja osobiście kupuję pościel tylko tutaj: http://www.puchatkolandia.pl/zabawki-bon-dodo / pościel jest sprawdzonego producenta :D |
| |
Gość: Kinga praktykant |
|
| |
offline druzylla inżynier
|
kurcze, ładna pościel dla dzieci to podstawa, fajnie wybrać taką z postaciami z bajek, dzieci uwielbiaja w takie zasypiać :D |
| |
offline majkale fachowiec
|
Moim zdaniem w grę wchodzi jedynie tradycyjna bawełna -
najlepiej dobrej jakości. Dzięki niej skóra oddycha i
jest po prostu najwygodniej. |
| |
offline rgnthm majster
|
Chyba najlepiej wybierać pościel bawełnianą z jakąś domieszką? Jednakże niemniej ważny jest zakup odpowiedniego materaca żeby młody kręgosłup naszego malucha odpowiednio się ukształtował od początkowych dni jego życia. |
|
Stron: 20 ▾ ◂◂ ◂ 3 4 5 6 7 ▸ ▸▸