Jaką wannę najlepiej wybrać do małej łazienki?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

23 października 2009, 00:53

Zgadzam sie: good 0 bad

Proszę powiedzieć żonie, że w pomieszczeniu obok. Powinno być tam coś w rodzaju dużej, białej miski z klapą :D

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 grudnia 2009, 17:48

chciałabym mieć taki problem, niestety cały mój dom ma 30m2. i jakoś żyję:) Mam prysznic. A Pani może sobie na środku wielką wannę postawić. Myślę, że nawet taką, o jakiej ja nawet nie mogę pomarzyć: dostępna w max-flizie seria ruben.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 grudnia 2009, 17:50

jeszcze raz zdjęcie

Zgłoś | Cytuj | Link

10 lutego 2010, 22:13

Super pomysły i doradztwo.Firma z Krakowa.Odpowiadaja na e-mail i to bardzo konkretnie. Mi pomogli. http://www.fhuvertigo.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

12 lutego 2010, 13:10

wow! ale kobyła. Co za wanna. Niestety chyba do salonu by mi się tylko zmieściła:(

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 lutego 2010, 13:03

No wiesz, nie trzeba zawsze rezygnować z czegoś "ekstra". Do mniejszej łazienki wybierz "ekstra" prysznic, np. z głębszym brodzikiem i wyprofilowanym siedziskiem: /venecjahedrojet90.jpg. Mnie się zmieściła kabinka 90cmx90cm.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 lutego 2010, 12:29

To jest brodzik, a nie wanna?! A nie masz gdzieś zdjęcia, jak to wygląda z kabiną, chętnie bym zobaczył. Fajna sprawa.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 lutego 2010, 12:51

Jej! Waldek a nie lepiej żebyś sobie kliknął na tego jpga i znalazł stronę z której pochodzi i sam odnalazł interesującą Cię kabinę?

Zgłoś | Cytuj | Link

23 lutego 2010, 13:28

To żaden problem. Ja mam już te zdjęcia zgrane na dysku, bo sama mam taką kabinę w domu. To jest dobra alternatywa, jak ktoś nie chce się rozstać z wanną:)

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lutego 2010, 13:40

dzięki za podpowiedź. To jest pomysł na wykorzystanie niewielkiej przestrzeni. I gdzie takie coś można dostać?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Kuchnia Liczba postów: 47 Grupa: Wykańczamy... Uwielbiam gotować i od jakiegoś czasu inwestuję w sprzęt, który normalnie widuje się w restauracjach – np. noże szefa kuchni, maszyna do frytek , stalowe garnki...
  • Montaż i serwis klimatyzacji - Bielsko Biała Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... w celu uzyskania wielu informacji o systemach klimatyzacji i pom ciepła dla mieszkan i domów www.dobraklima.com
  • Meble - jakie meble do salonu? Liczba postów: 703 Grupa: Wykańczamy... Postaw na polskiego producenta, który tworzy meble ponadczasowe, eleganckie, starannie zaprojektowane. Wysoka jakość. Takie meble posłużą Ci przez długie, długi...
  • Brama garażowa i napęd Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Oglądając różne oferty sklepów z akcesoriami ogrodzeniowymi, natrafiłam na sklep KUT-MET https://www.sklep.kut-met.pl/, który oferuje między innymi zawiasy do b...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19744 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 251

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >