Jestem właśnie na etapie podejmowania decyzji dotyczącej
wyboru więźby na dach - jaka według was lepsza -
tradycyjna czy prefabrykowana?
Znalazłem taki artykuł
http://wpwinvest.pl/baza-wiedzy/jak-wybrac-wiezbe-dachowa
ale chciałbym usłyszeć opinie. Podobno prefabrykowaną
konstrukcję tego typu można postawić w góra dwa dni. To
prawda?
offline wybicki praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: wartoli praktykant |
Bardzo dobrą jakościowo więźbę dachową i krokwie ma firma www.mat-bud.szczecin.pl Sam kupowałem ich produkty i mogę potwierdzić, że są solidne i warto przyjrzeć się ich ofercie. Dodatkowym atutem jest fakt, że mają całkiem niezłe ceny. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: hyto praktykant |
Jeżeli jesteście ze śląska to mogę wam polecić www.tartak-chybie.pl Zamówiłem od nich więźbę dachową do mojego domu i jestem z niej bardzo zadowolony. Pracują tam świetni fachowcy, którzy dokładnie wykonują powierzone zadania. |
| |
Gość: Olinek praktykant |
Ja więźbę a dokładnie wiązary dachowe prefabrykowane kupowałem od http://wascovilla.pl/. Robią oni lekką konstrukcję dachową w systemie MITEK, czyli na tzw. płytce kolczastej, bez kleju, śrub, gwoździ. Używają do tego materiałów najwyższej jakości dzięki czemu konstrukcja jest bardzo wytrzymała,a w dodatku szybko się ją montuje na budowie. |
| |
Gość: kruger praktykant |
Ja osobiście mogę wam polecić zakup więźby dachowej od firmy www.mat-bud.szczecin.pl Mają korzystne ceny i oferują drewno wysokiej jakości. Mój dach, który zbudowałem dzięki ich produktom jest bardzo solidny i będzie taki przez długie lata. |
| |
Reklamy Google | |
offline Eldon32 fachowiec
|
|
| |
Gość: dormin praktykant |
Ja więźbę na budowę swojego dachu zakupiłem od tartaku www.mat-bud.szczecin.pl w Szczecinie. Mają wszelkie niezbędne materiały do budowy konstrukcji dachu. Jeżeli poszukujecie dobrego drewna to polecam wam się do nich zgłosić. |
| |
Gość: kertos praktykant |
Co do Szczecina to polecam wam zgłosić się do firmy www.serwisdach.com.pl Zakupicie od nich nie tylko więźbę dachową ale też inne materiały do budowy dachu. Mają bardzo dobre ceny, więc warto przyjrzeć się ich ofercie. |
| |
Gość: bolkir praktykant |
Warto rozejrzeć się za firmą, która dostarcza jak najlepsze drewno. Konstrukcja dachu musi wytrzymać przynajmniej kilkadziesiąt lat. Jeżeli mieszkacie w województwie małopolskim to polecam wam zgłosić się do firmy www.trans-trak.com.pl z Tenczyna. Oferują solidne drewno na więźbę dachową. |
| |
offline Zbyszko.kow1979 majster
|
My jak już to bierzemy drewno od tego importera drewna skandynawskiego www.ecowoodpolska.pl. Firma zajmuję się sprzedażą drewna najwyższej jakości drewna skandynawskiego oraz drewna polskiego z koszalińskich lasów - polecam ! |
|