Ja zdecydowałem się w biurze na panele PCV. Kupiłem je u www.abc-podlogi.eu. Zamontowali szybko i sprawnie. Użytkuje już rok czasu i widzę, jak są trwałe i mocne. Nie uległy żadnym zniszczeniom.
Stron: 10 ▾ ◂◂ ◂ 4 5 6 7 8 ▸ ▸▸
Gość: ballan praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline RSzmicio_pl doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: arasss praktykant |
|
| |
offline Tools4pro.pl doświadczony
|
|
| |
Gość: Karola Mikołajjewicz praktykant |
Moim zdaniem właśnie Coniveo ma bardzo dobre rozwiązania. Mamy właśnie teraz do aranżacji nowe biuro i szukamy różnych rozwiązań na podłogę. Właśnie był u nas handlowiec z Coniveo z różnymi próbkami wykładzin i muszę przyznać, jest w czym wybierać. Jeszcze nie podjęliśmy decyzji, ale plusem jest na pewno to, że wykładziny nawet po dłuższym i intensywnym użytkowaniu nie tracą swoich właściwości. |
| |
Reklamy Google | |
offline jola85 kierownik
|
Tak, moim zdaniem to bardzo duży plus jest, bo tanie wykładziny, często kupowane w różnego rodzaju promocjach rozchodzą się, widać to szczególnie na łączeniach. Poza tym się wycierają i są trudne w praniu. Jeżeli te Coniveo mają takie dobre właściwości to pomimo może większej ceny bym się na takie zdecydował. |
| |
Gość: kikiu89 praktykant |
U nas sprawdza się bardzo dobrze wykładzina PCV, ale wiadomo, nie może być kiepskiej jakości, bo to nie przejdzie. Znaleźliśmy więc firmę, która specjalizuje sie defacto właśnie w wykładzinach wespół z ich montażem. Tu możecie sobie zobaczyć kilka z ich realizacji http://www.wykladziny.szczecin.pl/firma.html< /a> wykładzina ma już ponad 10 lat i sprawdza się cały czas, także dobra inwestycja |
| |
offline A-zbud.pl doświadczony
|
|
| |
Gość: halkon praktykant |
Ostatnio robiliśmy gruntowny remont naszego biura, dlatego i wymiana podłogi była wskazana. Postawiliśmy na klasyczną wykładzinę z oferty http://robin-wykladziny.pl . Prezentuje się naprawdę dobrze i nie musimy się obawiać, że zostanie zarysowana tak jak miałoby to miejsce w przypadku paneli. Warto dodać, że Robin zajęli się również jej montażem. :) |
| |
offline klaussspol doświadczony
|
Według mnie powinna to być jakaś dobrej jakości
wykładzina, najlepiej w ciemnych kolorach, powiedzmy jakaś
szarość. Chyba takie najlepiej sprawdzają się w biurze.
No i warto po klejeniu jej do podłogi mieć odpowiednie
narzędzia aby usunąć resztki kleju. Mówię tu o
narzędziach które możecie dostać na przykłąd w tym
sklepie |
Ten post był edytowany przez klaussspol dnia: 25 grudnia 2017, 20:20 | |
|
Stron: 10 ▾ ◂◂ ◂ 4 5 6 7 8 ▸ ▸▸