Ja się jakis czas temu przekonałem, że absolutnie najmniejszy szczegół może zmienić aranżację. Nie mogłem dostac odpowiednich gniazdek więc kupiłem inne niż sobie żona wymarzyła. O matko, co się działo :D ostatecznie znalazłem kontakty Simon, które chyba życie mi uratowały http://www.egniazdka.pl/basic-modul-kontakt-s imon-c-1_9.html. A wydawało by się, że to taka pierdoła :P
Stron: 19 ▾ ◂◂ ◂ 7 8 9 10 11 ▸ ▸▸
offline Leszek11 inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: turysta praktykant |
Dla mnie aranżacje nowoczesne to takie, które łączą w sobie dwa style, ale tak ze smakiem i klasą. Bardzo podbaja mi się na przykłąd minimalistyczne, industrialne mieszkania w połączeniu z tapicerowanymi meblami. |
| |
Reklamy Google | |
offline rafik85 majster
|
|
| |
offline connie kierownik
|
Cegły i to jeszcze w bielu są teraz bardzo w modzie,
podobnie jak beton architektoniczny, który jest obecny już
nie tylko na ścianach ale i w postaci mebli. I tu się
zastanawiam, jak użytkowanie tak lekkiego mebelku na co
dzień. |
| |
Gość: Jurand ze Spychowa praktykant |
Bardzo ciekawie to wygląda, naprawdę. Nawet się nie spodziewałem, ze tak ciekawie mozna wykorzystać beton! Ja jednak jestem tradycjonalistą i zdecydowanie stawiam na normalne, drewniane i tapicerowane meble. Szczególnie, że oferta teraz jest tak zróżnicowana i można wybierać spośród róznych mozlwiosci. Będąc w sklepie Bonus 33Meble prawie oczopląsu dostałem, bo tyle pięknych modeli można zobaczyć! |
| |
Reklamy Google | |
offline Melka inżynier
|
|
| |
offline connie kierownik
|
|
| |
offline Leszek11 inżynier
|
Moim zdaniem na nowoczesność wpływa lekkość przede wszystkim i wybór materiałów. Ja u siebie mam połączenie drewna (podłoga) ze szkłem (np. drzwi szklane) wygląda to super. Takie przesuwne drzwi http://www.republikaszkla.pl/ robią ogromne wrażenie i widac, że to nowoczesny styl ;) |
| |
offline Kamilameble.pl fachowiec
|
|
| |
offline aneczka28 doświadczony
|
Dla mnie nowoczesne aranżacje wyglądają mniej więcej
tak: |
|
Stron: 19 ▾ ◂◂ ◂ 7 8 9 10 11 ▸ ▸▸