Stron: 28 ▾ ◂◂ ◂ 11 12 13 14 15 ▸ ▸▸
offline HaDwao.net inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Japon fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Szella praktykant |
|
| |
offline Porek456 fachowiec
|
Łazienka bardzo fajnie wygląda, jednak widać że jej powierzchnia nie jest taka mała. Ja niestety nie miałem takiej przestrzeni właśnie dlatego postawiłem na kabine prysznicową Kermi Filia, którą wykonano mi na wymiar. Cudowna robota z idealnym wykończeniem. Na pierwszy rzut oka widać, że nie jest to robota na ilość. Na prawdę polecam :) |
| |
offline Lednaise.com majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline jagoda91 praktykant
|
Ja zazwyczaj inspirację czerpię z internetu. Można znaleźć wiele przydatnych informacji i zdjęć. Wystarczy przeanalizować czy pasuje to do naszego wnętrza, kilka dodatków i wszystko. Ostatnio natknęłam się na fajny artykuł na temat aranżacji łazienki. |
| |
Gość: Marlena praktykant |
|
| |
offline patiko fachowiec
|
|
| |
offline connie kierownik
|
|
| |
Gość: oliwka55 praktykant |
ja sama korzystałam z lazienkaplus.pl właśnie jeżeli chodzi o porady i inspiracje, bardzo fajna strona, bo można kupić to, co jest tam prezentowane jeżeli chodzi o dział porad. nie trzeba później dodatkowo siedzieć przed komputerem i szukać tego co się chce. jak dla mnie idealna aranżacja powinna być oryginalna jeżeli chodzi o styl, czyli taki który nam się rzeczywiście podoba, ale też funkcjonalna pod kątem tego, jak z tej łazienki się korzysta. u mnie np jest nawyk trzymania w łazience wszystkich zapasowych ręczników i potrzebowałam sporej komody którą mogłam wstawić do środka |
|
Stron: 28 ▾ ◂◂ ◂ 11 12 13 14 15 ▸ ▸▸