Jaka aranżacja łazienki ?

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 28 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

6 marca 2015, 13:37

Zgadzam sie: good 0 bad

A miał ktoś do czynienia z łazienką w kolorach czerni i czerwieni?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 marca 2015, 15:07

moim zdaniem w łazience warto się zdecydować na instalację filtrów uzdatniających wodę. ja mam pralkowy i prysznicowy z http://sklep.osmoza.pl/ mając na uwadze oszczędności na środkach piorących,lepszą ochronę urządzeń AGD i uzyskanie czystej wody do kąpieli, uważam to za świetną inwestycję!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 marca 2015, 11:55

Kilka fajnych przykładów macie tutaj - http://beautifulhouse.pl/
A jaka aranżacja? Nam pasuje bardziej nowoczesna. Duże znaczenia ma to, jak macie zaaranżowane całe mieszkanie, bo to wszystko powinno jakoś sensownie do siebie pasować, a nie na zasadzie jedno pomieszczenie nowoczesne, a pozostałe klasyczne.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 marca 2015, 15:50

Dzięki, pewnie uda się coś z tego wybrać.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 marca 2015, 20:28

A co sądzicie o stylu glamour? Czerń ze złotem albo srebrem wygląda bosko, ale wiadomo, że niepraktyczna. No ale biel albo szarość myślę, że też wyglądała by dobrze. Nowocześnie, ale z nutką klasyczną. Jakieś fajne lampy (może nawet żyrandol), lustra z ozdobnymi ramami, dużo światła i błysku. Jak dla mnie super, czułabym się w takiej łazience jak gwiazda ; )

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 marca 2015, 11:06

W zasadzie bez względu na sam styl w jakim chcemy urządzić swoją łazienkę,to warto pomyśleć o akcesoriach jakie potem będą nam potrzebne do jej wyposażenia,a tak się składa ze u nas znajdziecie ich szeroki wybór w niższych cenach,zapraszamy www.Victori.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

29 marca 2015, 09:15

śliczne te aranżacja naprawdę aż miło się ogląda :) niestety też trzeba mieć kasę żeby takie wnętrza zrobić :) ja póki co przeglądam projekty domów bo chcemy się niedługo budować w Tymbarku :)

Zgłoś | Cytuj | Link

31 marca 2015, 11:31

Z tą kasą też nie ma co przesadzać,bo raz ze kilka rzeczy możemy wykonać sami,a dwa kupic je taniej w dobrych sklepach internetowych jak Victori.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

2 kwietnia 2015, 11:18

Mi bardzo podobną łazienkę zaprojektowała firma: http://www.ndesignstudio.pl. Zdecydowanie polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 kwietnia 2015, 15:48

moim zdaniem trzeba po prostu wybrać to co nam się podoba, a nie to, co akurat jest "krzykiem mody" wg jakiegoś katalogu. oczywiście warto się zainspirować zobaczyć jak inaczej można coś zaprojektować, ale trzeba też pamiętać, żeby nam się to podobało, bo jednak łazienkę się remontuje raz na ładnych kilka lat, a trendy się zmieniają dużo częściej:)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 28 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Oświetlenie do domu Liczba postów: 81 Grupa: Ciekawe pom... Całe oświetlenie do mojego domu zamówiłem w sprawdzonym, polecanym mi sklepie internetowym z oświetleniem Luminis, gdzie znajdziecie oświetlenie do salonu i wie...
  • Meble metalowe do domu Liczba postów: 41 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi firmy Royal Factory - producent mebli biurowych , która zajmuje się projektowaniem, p...
  • Meble na wymiar Warszawa Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Cześć, mam trudny układ mieszkania i szukam mebli na wymiar. Warszawa i okolice. Czy ktoś może polecić dobrą firmę, która się tym zajmuje?
  • Pomysł na wakacje Liczba postów: 613 Grupa: Ciekawe pom... Odkąd mam ładną karnacje, to wybieram ciepłe kierunki. Dzięki stosowaniu melanotan https://melanotan.biz/ nie muszę martwić się o swoją bladą karnacje i cieszę....
  • Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 129 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19406 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 406

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >