offline plastuś doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline nezi5 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
Konto usunięte praktykant |
|
| |
offline Zetka inżynier
|
No ja nie będę się zbytnio odbijać od reszty i również muszę przyznać, że takie najprostrze, najdelikatniejsze są najbardziej efektywne, nie ma problemów z instalacją itd. Ewentualnie jeśli chcesz mieć łazienkę trochę inną niż tradycyjne to polecam umywalki z tworzywa przezroczystego, naprawdę super wygląda |
| |
offline fiorina majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline GunsNRoses inżynier
|
|
| |
offline Eccelent kierownik
|
|
| |
offline Doradca IKEA-Warszawa doświadczony
|
|
| |
offline aurora majster
|
A nie lepiej byłoby się skontaktować z projektantem wnętrz? Tak mi się wydaje, ze tego typu rozwiązanie jest najlepsze, jak trudno się na coś konkretnego zdecydować. No zawsze można się tez rozglądnąć. Na stronie n-design.pl mają zmieszczone przepiękne aranżacje, więc może tam. |
| |
offline bazyliszek inżynier
|
|
|
Jaka armatura do łazienki?
«
Powrót do grupy: Najnowsze trendy
Ostatnio na forum
- Firanki, czy rolety? Liczba postów: 484 Grupa: Najnowsze t... Zamiast tego polecam taki kierunek - https://krakowrolety.pl/plisy-okienne-kr akow-do-kuchni-salonu-drzwi-tanie-na-wym iar.html I to będzie zdecydowanie lepsze ro...
- Podłoga Liczba postów: 125 Grupa: Najnowsze t... Jaką podłogę wybrać przy dwóch dużych psach?
- Meble kuchenne Szczecin Liczba postów: 7 Grupa: Najnowsze t... Co sądzicie o meblach kuchennych pod wymiar?
- Temat zawodowy Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Zmiana nie polega tylko na modyfikacjach strukturalnych czy procesowych. To również transformacja kultury organizacyjnej. Change Manager kształtuje wartości, no...
- suszarki łazienkowe (do ręczników itp.) Liczba postów: 77 Grupa: Najnowsze t... Mam do usunięcia wiele śmieci po przeprowadzce – stare meble, kartony i inne rzeczy, które nie nadają się już do użytku. Myślę o wynajmie kontenera na śmieci w....