Jaka balustrada do schodów drewnianych?

« Powrót do grupy: Schody i balustrady

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

29 sierpnia 2017, 09:52

Zgadzam sie: good 0 bad

Za stworzenie szkła w mich balustradach odpowiedzialni są www.glass-inox.com.pl .To dzięki nim mam gwarancję, że posiadam wysokiej jakości produkt, ktory do tego swietnie sie prezentuje.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 sierpnia 2017, 08:32

U mnie balustradę robiła firma [url] www.szyma-metalex.pl. Mają duży wybór, stosują ciekawe i oryginalne rozwiązania. Potrafią świetnie doradzić.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 września 2017, 08:11

Do drewnianych schodów bardzo fajnie będzie pasować balustrada metalowa, akurat tym zajmujemy se na co dzień i możemy pomóc, doradzić na forum :)

Metal-komplex.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

1 listopada 2017, 17:08

Moim zdaniem ze stali nierdzewnej. Idealne połączenie. Jak jeszcze drewno jest dobrej jakości i porządnie zaimpregnowane na ciemny kolor to w ogóle idealnie. Najlepsze są balustrady do samodzielnego montażu – nie trzeba brać fachowca. Sam miałem około 30 metrów do zamontowania. Kupowałem komplet w MG STAL. Zamontowalem bez wkurzania się (wiadomo, podczas remontów można poklnąć). Tu nie było potrzeby, bo wszystko do siebie dopasowane. Cyk, cyk, cyk – dwa dni i po temacie było. Balustradka ładnie wygląda i jest stabilna.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 lutego 2018, 21:49

Mnie osobiście bardzo podobają się takie balustrady, jak te dostępne w ofercie firmy Kobamet http://www.kobamet.pl/oferta/balustrady-ze-sz klem/ .
Mam tutaj na myśli produkty wykonane ze stali nierdzewnej z dodatkiem szkła. Prezentują się niezwykle atrakcyjnie, a jednocześnie z uwagi na fakt, że mamy tutaj dostęp do produktów bezpośrednio u wytwórcy, możemy być też pewni fajnych cen.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 kwietnia 2018, 09:31

U nas jest balustrada metalowa od nowości i już czas się chyba za nią zabrać - wyczyścić i pomalować. Wiadomo, że trzeba taką powierzchnie odrdzewić . Mój maż kupuję takie preparaty z tego sklepu http://www.rodozja.pl/.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 kwietnia 2018, 23:28

Do drewnianych schodów idealnie będzie się komponować balustrada ze stali nierdzewnej. W sklepie gigastal.pl znajdziesz rozwiązania modułowe czyli łączenie przeróżnych styli i systemów takich jak jednoczesne zastosowanie stali, drewna czy szkła, które daje niesamowite efekty wizualne i przestrzenne. Takie połączenie klasyki i nowoczesności wygląda zjawiskowo zarówno w pomieszczeniach jak i na zewnątrz. A elementy, które znalazłam w tym sklepie nadają się do wykorzystania w środku jak i na dworze, więc są dostosowane do każdej opcji. Ceny jakie oferują są na prawdę konkurencyjne, a materiały wykonane z najlepszych surowców.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 maja 2018, 11:45

Polecam balustradę wykonaną ze stali nierdzewnej. Fajnie wygląda balustrada ze szklanym wykończeniem ponieważ daje nam odczucie większej klatki schodowej. Jeżeli nadal jesteś na etapie poszukiwania to mogę polecić sklep z którego sam zamawiałem https://nierdzewnybalkon.pl . Towar przyszedł stosunkowo szybko także jestem bardzo zadowolony.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 maja 2018, 09:32

Tak jak mowa powyżej, również skłaniam się ku opcji balustrady ze stai nierdzewnej która w praktyce jest niemal wieczna i o nic nie musimy się martwić. Zobaczcie na www.MBM.org.pl właśnie to jest nasza specjalizacją.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 maja 2018, 11:34

Mi się podoba połączenie drewna z metalem, ale to zależy od tego jakie masz wnętrze mieszkania.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Schody spiralne Liczba postów: 150 Grupa: Schody i ba... Schody spiralne tylko w przypadku małej ilości miejsca. Nie wyobrażam sobie wchodzić po takim czymś z jakimś urazem czy chociażby meblami.
  • Nowoczesne schody spiralne Liczba postów: 74 Grupa: Schody i ba... Myślę, że to rozwiązanie powinno zrobić różnicę - https://schodyprudlik.com.pl/site/galeri a Sami oceńcie, czy to Wasze klimaty. Moim zdaniem największe wrażenie...
  • schody drewniane Liczba postów: 171 Grupa: Schody i ba... Ciekawą opcją jest również to - https://schodyprudlik.com.pl/schody-zabi egowe/ Obstawiam, że fajnie się sprawdzi. Pod względem wizualnym petarda. Każdy element....
  • schody przemysłowe Liczba postów: 174 Grupa: Schody i ba... Moim zdaniem również jak już to drewniane z ładną zdobioną poręczą :)
  • płytki na schody wewnętrzne Liczba postów: 70 Grupa: Schody i ba... Jeżeli chodzi o schody zewnętrze, moim zdaniem jakieś porowate płytki będą jak najbardziej ok. Wewnątrz domu czy mieszkania jednak chętniej widziałabym np. tego...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19398 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 447

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >