Jaka baterię bidetową wybrać?

« Powrót do artykułu: Jaka baterię bidetową wybrać? | « Powrót do grupy: Wnętrza

23 kwietnia 2017, 20:37

Zgadzam sie: good 0 bad

Mnie się dobrze robi zakupy przez stronę hurtowni internetowej swatt.pl. Jest szybko, mają wszystko czego do instalacji potrzebuję, i też trzeba im oddać, że mają profesjonalnie zrobioną stronę, z dokładnymi opisami parametrów produktów. Nie muszę domyślać jakie wymiary mają baterie, czy węże przyłączeniowe, wszystko jest precyzyjnie objaśnione.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 kwietnia 2017, 22:51

Dużo akcesoriów pod sanitarkę ma hurtownia Swatt na swojej stronie swatt.pl. Prowadzą sprzedaż online i generalnie z tego co zdążyłem zauważyć przy zamówieniach to co wisi na stronie to też mają rzeczywiście w realu, także proces dostawy jest w miarę krótki i sprawnie realizowany. Warto u nich sprawdzić, nie windują cen.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 maja 2017, 10:53

Współpracuję od tego roku z hurtownią Swatt w temacie techniki sanitarnej. Mają duży wybór, różne modele baterii, sporo podłączeń, przyłączeń, zaworów, generalnie można dobrać akcesoria pod każdy rodzaj instalacji. Pozytywnie jestem też zaskoczony samą obsługą, bo mają doświadczonych, kompetentnych ludzi, gdzie można się skonsultować, dopytać, wyjaśnić kwestie montażowe.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19403 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 293

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >