Na stronie swatt.pl jest duży wybór baterii i innych elementów instalacyjnych jeśli chodzi o sanitarkę. Robię u nich zakupy do firmy już od jakiegoś czasu i jeszcze nie miałem problemów. Towar zgodny z opisem, dostawa na czas tak jak jest to mówione, czy bardziej pisane na mailu.
Gość: jarek655 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: grys praktykant |
Dużo zakupów do domu robiłem ostatnio na stronie swatt.pl. To jest akurat hurtownia ale można też rzeczy detalicznie zamawiać. Mają dużo instalacji sanitarnych, czyli złącza, korki spustowe, baterie, zlewy, natryski i tak dalej. Fajne ceny, duży wybór, nie musiałem się ograniczać do jednego czy dwóch wzorów, tylko faktycznie było trochę projektów do porównania ze sobą. |
| |
Reklamy Google | |
offline Jonorek doświadczony
|
A ktoś z Was zna sklep completo i robił w nim zakupy? Pytam, bo niedawno trafiłam na ten sklep i znalazłam tam sporo produktów wyposażenia kuchni i łazienki, które mi się spodobały i których cena jest bardzo przystępna i konkurencyjna do innych sklepów z produktami wyposażenia kuchni i łazienki. Sklep znajduje się pod tym adresem https://www.completo.pl/ . Co sądzicie o ich ofercie? |
| |
Gość: clesseTerne praktykant |
|
| |
Gość: Manatmox praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: car refinancing praktykant |
|
| |
Gość: Rermatrorce praktykant |