Gość praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Jan Fachowy fachowiec
|
Witam, |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Kamillos1 praktykant |
A jaka jest cena tej bramy automatycznej ??
Jestem ciekaw bo chciałbym sobie zakupić taką bramę :) |
| |
offline majkale fachowiec
|
Ja swoją bramę (automatyczna na pilota) zakupiłam w tej firmie - całkowity koszt z montażem to 2200 zł - jest do tego gwarancja ale narazie nie było potrzeby z niej korzystać bo działa dobrze. |
| |
offline robir-robert majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Alarmserwis_pl doświadczony
|
|
| |
offline lumbago praktykant
|
2200 – to faktycznie brzmi troche mało. Ja niedawno kupiłem Hormanna brame automatyczną RenoMatic z napędem EcoLift, w kolorze Tytan i dalem promocyjna cenę 2390 (odliczam VAT). Uważam, ze jak na takiego producenta jak Hormann to calkiem przyzwoita cena. Nie wiem, czy można dostac taniej. Ale brama super. Polecam każdemuJ Naped chodzi tez bez zarzutu |
| |
offline Bolekk praktykant
|
|
Ten post był edytowany przez Bolekk dnia: 8 lipca 2013, 11:08 | |
| |
Gość: HansKlos praktykant |
Wiśniowski produkuje segmentówki odpowiednie do nadproża 10 cm i więcej, jeśli o to chodzi. Gdyby ktoś z Waw poszukiwał, to proponuję zapytać w Famixie. |
| |
Gość: Maciej.ka praktykant |
A z Wrocławia mógłby ktoś coś? Np. IDEAL widziałem, że sie pojawia. Też mają bramy segmentowe i całkiem sensownie to wygląda. |
|
Jaka brama garażowa?
«
Powrót do grupy: Innowacje w budownictwie
Ostatnio na forum
- Budowa hali Liczba postów: 244 Grupa: Innowacje w... Polecam również namioty od https://partiez.pl/
- Garaż w mieszkaniu Liczba postów: 13 Grupa: Innowacje w... Szukasz trwałego i funkcjonalnego garażu, który przetrwa lata i doskonale zabezpieczy pojazd, czy sprzęt i akcesoria ogrodowe? Sprawdź Garaże Pająk to producent...
- poradnik dla budujących i nie tylko Liczba postów: 9 Grupa: Innowacje w... Czy wiecie jak przygotować posiłki bez glutenu? Jeżeli szukacie sprawdzonego portalu informacyjnego, to polecam Wam sprawdzić stronę https://wiedzaodpodstaw.pl....
- Nowoczesne budownictwo?] Liczba postów: 66 Grupa: Innowacje w... W budownictwie często spotykamy się z problemem słabonośnych gruntów, które mogą utrudniać budowę tuneli, mostów czy wiaduktów. Jednym z najskuteczniejszych spo...
- Zarządzanie magazynem, który system WMS? Liczba postów: 36 Grupa: Innowacje w... U nas na systemie Berberis udało się sporo poprawić, przynieść sobie mocną zmianę. Natomiast to nie tak, że nagle z niczego będzie idealnie. Potrzebny jest czas...