Jaka brama garażowa?

« Powrót do grupy: Innowacje w budownictwie

Stron: 10 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  6 7 8 9 10  ▸

4 lutego 2019, 08:45

Zgadzam sie: good 0 bad

A jaki budżet na zakup bramy garażowej posiadasz? Pytam bo akurat tak się składa, że na Alutech-Doors.pl zajmujemy się tym an co dzień i doradzimy, pełna automatyka plus solidności i jakość na lata.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 lutego 2019, 09:00

Bramę garażową marki Wiśniowski w niezłej cenie zamówiłem przez stronę safedoor.pl. Przyjechali zamontowali, wszystko chodzi okej, płynnie, lekko bez szarpania się przy otwieraniu – zamykaniu. Montują na terenie Krakowa i okolic, mają autoryzację na te bramy, wiedzą jak zainstalować taki system szybko i porządnie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 lutego 2019, 14:39

U nas w oddzielnym garażu mamy bramy garażowe Poznań z k3bramy. Jak narazie świetnie się spisują, dodatkową wygodą jest brama segmentowa z automatycznym otwieraniem.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 lutego 2019, 22:14

Polecam przejrzeć ofertę Bramy Wiśniowski http://bramy-tarnow.pl/ Z ich pomocą również i u nas wylądowała niezwykle solidne i charakterystyczna brama. Zakupiliśmy ją wraz z napędem, który jest niezbędny!

Zgłoś | Cytuj | Link

22 lutego 2019, 08:30

Ja wybrałem bramę firmy Wiśniowski z oferty www.kada.slupsk.pl. Jest wykonana bardzo solidnie i starannie. Na pewno posłuży mi długie lata.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 lipca 2019, 14:48

A ja uważam, że Wiśniowski ma bardzo wysokiej jakości bramy segmentowe i są naprawdę solidne. Kupowałem w salonie Mikea-tychy i jestem naprawdę zadowolony.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 maja 2020, 10:12

Mam u siebie bramę garażową z wbudowanym mechanizmem do automatycznej obsługi na pilota i to bardzo wygodne porównując z moim wcześniejszym wysiadaniem żeby ręcznie otworzyć. Dzięki firmie https://oknakasperski.pl/ za solidne wykonanie.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 maja 2020, 21:25

Faktycznie brama to jedno, automatyka to drugie. Tu mogę z własnego doświadczenia polecić automatykę BFT. Dobre, włoskie siłowniki, z dobrym momentem obrotowym, rozsądnym pobieraniem prądu, proste w programowaniu

Zgłoś | Cytuj | Link

30 maja 2020, 21:15

Ważne przede wszystkim jest to, aby nie kupować takich siłowników, które sa najtańsze i do których nie jesteśmy sobie w stanie zapewnić serwisu. Moim zdaniem serwis jest ważny, bo np. w przypadku BFT o ile pamiętam to można bez problemu przeprowadzać diagnostykę zdalnie. Mega komfortowe

Zgłoś | Cytuj | Link

10 czerwca 2020, 20:07

Bardzo ładnie bramy widzieliśmy na tej stronie https://www.bramex.pl/oferta/balustrady-n/i w przyszłości mam zamiar wymienić bramę u siebie na posesji i będę miał na uwadze tę firmę.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 10 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  6 7 8 9 10  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Garaż w mieszkaniu Liczba postów: 13 Grupa: Innowacje w... Szukasz trwałego i funkcjonalnego garażu, który przetrwa lata i doskonale zabezpieczy pojazd, czy sprzęt i akcesoria ogrodowe? Sprawdź Garaże Pająk to producent...
  • poradnik dla budujących i nie tylko Liczba postów: 9 Grupa: Innowacje w... Czy wiecie jak przygotować posiłki bez glutenu? Jeżeli szukacie sprawdzonego portalu informacyjnego, to polecam Wam sprawdzić stronę https://wiedzaodpodstaw.pl....
  • Nowoczesne budownictwo?] Liczba postów: 66 Grupa: Innowacje w... W budownictwie często spotykamy się z problemem słabonośnych gruntów, które mogą utrudniać budowę tuneli, mostów czy wiaduktów. Jednym z najskuteczniejszych spo...
  • Zarządzanie magazynem, który system WMS? Liczba postów: 36 Grupa: Innowacje w... U nas na systemie Berberis udało się sporo poprawić, przynieść sobie mocną zmianę. Natomiast to nie tak, że nagle z niczego będzie idealnie. Potrzebny jest czas...
  • Jaka szyba do kominka? Liczba postów: 6 Grupa: Innowacje w... Wybór szyby do kominka zależy od kilku czynników: []Materiał: Najczęściej stosuje się szybę ceramiczną, która wytrzymuje bardzo wysokie temperatury (nawet do....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19406 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 595

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >