Gość: Garażnik praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Sam praktykant |
Jeżeli chodzi o bramy uchylne to oprócz niskiej ceny nie
widzę żadnych zalet. Z racji tego że nie są ocieplane to
strasznie wyziębiają garaż (jeżeli masz wolnostojący to
jeszcze pół biedy, gorzej jak masz połączony z domem), i
do tego zwężają wjazd do garażu. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: miki56 praktykant |
Na mnie bardzo pozytywne wrażenie zrobiła obsługa w salonie Solo (www.grupasolo.pl). To jest na Wielickiej w Krakowie, łatwo dojechać, salon przy autostradzie , dojechać z Bibic czy Michałowic obwodnicą szybko i bez problemów . Ekspozycja jest wewnątrz, także w wygodnych warunkach można sobie całe systemy bram przesuwnych i innych obejrzeć. Bardzo fachowe doradztwo, ja prawdopodobnie właśnie od nich będę brał bramę, z wbudowanymi drzwiami. |
| |
Gość: miki56 praktykant |
Nie wiem jak to wygląda w innych salonach, ale mi się bardzo spodobała brama w salonie Solo w Pruszkowie (www.grupasolo.pl). Mają siedzibęna ul. 3 maja. Prosta konstrukcja i właśnie czegoś takiego potrzebuję, ocynkowane, trwałe. Mają takie bramy w przystępnych cenach. |
| |
offline andrzej89 fachowiec
|
Co do bramy garażowej według mnie najlepsza jet segmentowa. Dla nas wykonywała ją firma Bram-Bud o wiele wygodniejsza niż uchylna. Dodatkowo wzięliśmy automatykę do bramy. Przyjechali zamontowali na automatykę i bramę dostaliśmy aż po 2 lata gwarancji serwisowej, więc jestem spokojny o ich jakość. |
| |
Reklamy Google | |
offline Tomek111 fachowiec
|
Wiesz co ja jednak byłbym za modelem segmentowym. Duża wygoda, piękny wygląd i do tego dużo wyższa trwałość. Jeżeli jeszcze nie do końca wiesz co wybrać to polecam zwrócić uwagę także na model RenoMatic Light, bo zarówno wizualnie jak i pod względami technicznymi wyróżnia się wśród innych producentów. Pełen segment o grubości 42mm, do tego okres gwarancyjny to aż 10 lat i w zestawie z idealnie dopasowanym napędem ProLift. |
| |
Gość: juliettehd1 praktykant |
|
| |
offline Eurogate-International doświadczony
|
|
| |
offline Dip-Stal.pl doświadczony
|
|
Ten post był edytowany przez Dip-Stal.pl dnia: 11 września 2018, 15:06 | |
| |
offline kej_say fachowiec
|
Ja osobiście raczej bym polecał bramę uchylną, u siebie taką mam i jestem z niej zadowolony. Zamawiałem w http://www.lestor.pl/, marki hormann, mają dobrą obsługę i fajne ceny więc polecam. |
|
Jaka brama garażowa lepsza? Modułowa czy uchylna?
«
Powrót do grupy: Technologie i materiały
Ostatnio na forum
- Ogrodzenia PCV :] Liczba postów: 429 Grupa: Technologie... Pytanie czy ogrodzenie pcv to faktycznie najlepsza i zarazem jedna z tańszych opcji, bo moim zdaniem nie do końca. Może poniekąd jeżeli chodzi o cenę to można s...
- Jakie okna dachowe? Liczba postów: 341 Grupa: Technologie... Czy do takich okien łatwo jest dopasować rolety?
- jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 524 Grupa: Technologie... Jeśli szukacie firmy która zajmuje się profesjonalnie pracami ziemnymi, wynajmowaniem maszyn budowlanych a nawet transportem ponadgabarytowym i niskopodwoziowym...
- Sypialnia Liczba postów: 51 Grupa: Technologie... Widziałam ostatnio świetną opcję na https://kefmeble.pl/ na wygodne i stylowe łóżka kontynentalne, które super sprawdzą się w sypialni – idealnie łączą elegancj...
- jakie pustaki do budowy domu Liczba postów: 293 Grupa: Technologie... Bloczki betonowe cieszą się bardzo dużą popularnością wśród materiałów budowlanych wykorzystywanych do budowy domków jednorodzinnych. Moim zdaniem bardzo fajny....