Jaka dachówka najlepsza?

« Powrót do grupy: Robimy dach

Stron: 34 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  27 28 29 30 31  ▸  ▸▸

28 maja 2017, 20:14

Zgadzam sie: good 0 bad

Czy ktoś korzystał z dachówki ceramicznej od http://jak2002.pl/oferta/? Jestem zainteresowany kupnem. Do tej pory na dachu leżała blachodachówka, która niestety uległa zniszczeniu i chcielibyśmy z żoną coś trwalszego. Opłaca się inwestować w takie rozwiązanie?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 maja 2017, 10:15

Nie i pierwszy raz słysze, jeżeli chcesz miec na prawdę dobre dachówki to wybieraj porzadny producentów, ja sam siedzialem nad nimi dośc sporo czasu i tutajj Braas zdecydowanie wygrał z konkurencją :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 czerwca 2017, 20:38

Dachówka ceramiczna Roben. Zdecydowanie. Mamy od wielu lat. Wygląda estetycznie, jest praktyczna, nowoczesna, nie brudzi się – jednym słowem – nic z nią się nie dzieje.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 czerwca 2017, 09:49

Użytkownik Gość: Matafix napisał: Dachówka ceramiczna Roben. Zdecydowanie. Mamy od wielu lat.
Wygląda estetycznie, jest praktyczna, nowoczesna, nie
brudzi się – jednym słowem – nic z nią się nie
dzieje.

Fakt. Roben jest naprawdę okej moim zdaniem. Znam kilka osób, które tę dachówkę ceramiczną maja i nikt nie miał negatywnych opinii. W lato będę miał wykonywane pokrycie dachowe i też właśnie na takie rozwiązanie się zdecydowałem.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 lipca 2017, 23:55

Polacy bardzo upodobali sobie dachówki ceramiczne w tym ze względu na idealne wykonanie, bogatą ofertę wyboru kolorów i dobrą cenę takii los spotkał właśnie Turmalin.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 lipca 2017, 12:28

Nie podzielam entuzjazmu w kwestii tej dachówki. Widziałem to na gotowym dachu i moim zdaniem jak na dachówkę płaską to było "lekko" krzywo :) Zdecydowaliśmy się na inny produkt, który jest po prostu lepiej wykonany - co widać jak się przyjrzy dachówkom w składzie budowlanym.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 sierpnia 2017, 12:01

Warto na początek sprecyzować jaki budżet posiadasz na zakup materiału na pokrycie dachu i dopiero wtedy przemyśleć kwestię jego wyboru, polecam zastanowić się nad płytkami łupkowymi, takie rozwiązanie posiada wiele korzyści.

www.CentrumLupka.eu

Zgłoś | Cytuj | Link

4 sierpnia 2017, 13:36

Jeżeli ma być dobra jakościowo, a to najlepsze wyjście przecież to Roben faktycznie tu się nada. Może trochę więcej trzeba zapłacić, ale efekt naprawdę dużo lepszy jest niż w przypadku przesadnie tanich dachówek.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 sierpnia 2017, 13:32

W przypadku najwyższej jakości wśród dachówek ceramicznych i cementowych przoduje Braas, ktory już nie raz został marką budowlaną roku, a ich dachówki otrzymywaly nagrody nakonkursie Red Dot Award Design.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 lutego 2020, 22:47

Akurat jeśli miałbym polecić Ci dobrej jakości pokrycie dachowe to polecam zwrócić uwagę na propozycje od Braas w zakresie dachówek i blachodachówek. O dobrych warunkach gwarancyjnych oraz odpowiednich zabezpieczeniach przed ich porastaniem oraz zabrudzeniami odpowiednimi powłokami pomimo, że w pobliżu macie np. wiele drzew.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 34 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  27 28 29 30 31  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dach cieknie przy komimie, Czym uszczelnić? Liczba postów: 10 Grupa: Robimy dach Poradźcie proszę, czym można uszczelnić dach z blachy trapezowej bo zaczął cieknąć w okolicach kominów. Jak to można załatać? Silikonem (ale czy kwas octowy zaw...
  • Dach plaski - wady Liczba postów: 37 Grupa: Robimy dach A jaki Tobie się podoba? Nie myśl, co chce projektować architekt, tylko co ty chcesz mieć. Ja przez 5 lat marzyłam o plaskim dachu, ale gdy już zaczęłam konkret...
  • Z czego dach? Liczba postów: 283 Grupa: Robimy dach Zastanawiasz się, jak dbać o dach? Odwiedź https://poradnikbudowlany.eu/dlaczego-re gularne-czyszczenie-dachu-jest-kluczowe- do-utrzymania-trwalosci-pokrycia i do...
  • Jaki dach jest najtrwalszy? Liczba postów: 306 Grupa: Robimy dach Jak dla mnie ciężko stwierdzić, każdy typ dachu ma swoje zalety i wady, a trwałość tak naprawdę zależeć będzie od materiałów i od wykonania.
  • Jak policzyc powierzchnie szczytu domu Liczba postów: 8 Grupa: Robimy dach Jak obliczyć powierzchnię szczytu domu? Aby obliczyć powierzchnię szczytu domu (czyli powierzchnię trójkątnego lub trapezowego fragmentu ściany bocznej pod dac...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19468 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 795

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >