offline adicwik1 majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: łukasz.kowal praktykant |
Pierwsze słyszę, my mamy drabiny aluminiowe Krause Systems i sprawują się super, są poręczne, lżejsze niż drewniane, a do tego bezpieczne i funkcjonalne. Nie zamieniłbym ich na drewniane, nie ma mowy :) |
| |
Reklamy Google | |
offline josephinex praktykant
|
[quote=Gość: łukasz.kowal]Pierwsze słyszę, my mamy
drabiny aluminiowe Krause Systems i |
Ten post był edytowany przez josephinex dnia: 25 kwietnia 2017, 12:26 | |
| |
offline Drutbud.pl doświadczony
|
Wydaje mi się, że akurat w przypadku drabiny nie ma co
przesadzać z firmą czy ceną- grunt aby drabina była
solidna i wytrzymała, spokojnie służąc nam przez kilka
lat. Warto poszukać w sklepach online gdzie tego typu
akcesoria znajdziemy w niższej cenie. |
| |
Gość: milord13 praktykant |
U nas w domu jest drabina aluminiowa Krause Systems, która się świetnie sprawdza na co dzień :) |
| |
Reklamy Google | |
offline bartolomeo doświadczony
|
Myślę, że drabiny aluminiowe super się sprawdzą do pracy koło domu, w domu czy ogrodzie. Faktycznie są lekkie, poręczne, można je z łatwością przenieść. No i umówmy się, nawet dobra drabina, taka jak Krause Systems, nie jest szczególnie droga - w dobrych pieniądzach można mieć sprzęt, który się w niejednej sytuacji przydaje. |
| |
offline fajo fachowiec
|
|
| |
offline perer inżynier
|
Wydaje mi się, że 2 częściowa będzie najbardziej
odpowiednia. |
Ten post był edytowany przez perer dnia: 5 lipca 2021, 11:04 | |
| |
offline Eldon32 fachowiec
|
W mojej opinii jeżeli już szukacie dobrej jakości rozwiązań w zakresie drabin aluminiowych, czy drewnianych do codziennej pracy czy domowych porządków to ja polecam sprawdzić hurtownię Chle-Mar https://chle-mar.pl/ w której będziecie mogli liczyć zarówno na dobre ceny i jednocześnie wysoką jakość wykonania wraz z terminowymi realizacjami! |
|
Jaka drabina do ogrodu?
«
Powrót do artykułu: Jaka drabina do ogrodu? | «
Powrót do grupy: Ogród i działka
Ostatnio na forum
- Jak uprzyjemnić sobie i dzieciom urlop we własnym... Liczba postów: 13 Grupa: Ogród i dzi... Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli chodzi o mnie, to jakiś czas temu byłem na wyjeździe w Poznaniu i zatrzymałem się....
- Wytrzymałe ogrodzenie betonowe Liczba postów: 7 Grupa: Ogród i dzi... Szukasz idealnego ogrodzenia do swojego domu, które łączy estetykę i funkcjonalność? Przeczytaj artykuł na https://dizajns.pl/jakie-ogrodzenie-beto nowe-jest-naj...
- Jaka farba do malowania basenu? Specjalistyczna fa... Liczba postów: 4 Grupa: Ogród i dzi... Chcąc pomalować beton, należy pamiętać nie tylko o wyborze koloru, ale o wyborze dobrej farby . Przede wszystkim dobrze dobrana farba ma za zadanie chronić b...
- Ogródek dla rodziny Liczba postów: 132 Grupa: Ogród i dzi... Co do wyboru dobrej jakości narzędzi, elektronarzędzi oraz artykułów ogrodowych. To koniecznie sprawdź ofertę hurtowni Chle-Mar https://chle-mar.pl/ mają bardzo...
- Jak przygotować ogród na nowy sezon? Liczba postów: 24 Grupa: Ogród i dzi... Szukając takich akcesoriów i narzędzi ogrodowych, jak piły, siekiery, młotki, czy również kosiarki oraz podkaszarki i wiele innych akcesoriów to warto sprawdzić...