Jaka firma - wymiana okien

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 30 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  10 11 12 13 14  ▸  ▸▸

31 marca 2015, 19:01

Zgadzam sie: good 0 bad

Czy ktoś wie co to za firma Okna Dom na Okulickiego 39 w Radomiu?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 marca 2015, 19:37

Mnie oszukali,nie polecam. Właściciel Wieczorkiewicz z Garwolina. Wplacilam kasę i do dzisiaj ani okien ani kasy. To oszuści!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 kwietnia 2015, 10:05

Ja polecam firmę Pat-mar (www.pat-mar.com.pl), ale to okolice Gliwic, gdyby ktoś szukał. Rewelacja.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 kwietnia 2015, 13:24

Jeśli szukasz naprawdę kogoś sprawdzonego, to polecam firmę OKNA KONIECZNY. Mają swoje oddziały w Łodzi, Sieradzu i Wrocławiu. Każdy wystawia im bardzo pozytywne opinie.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 kwietnia 2015, 12:13

Przede wszystkim przy wyborze firmy, u której będziemy zamawiać okna trzeba analizować całą ich ofertę usług dla Nas i dopiero możemy porównywać ceny. Temat stary i zapewne już zamontowałeś okna, ale ja również jestem z mazowsza i korzystałem z oferty regionalnego dystrybutora. Zamawiałem kilka okien pcv ze wzmocnieniami stalowymi (zalecono mi to ponieważ miałem nie standardowe i dosyć spore wymiary okien). Za pomiary nie zapłaciłem nic, ekipa montująca, którą mi przysłano sprawnie wmontowała okna. Jestem 2 lata po wymianie okien i jak do tej pory sprawują się bezawaryjnie. W mojej opinii firma Plastpol (dokładniej z Raszyna) jest godziwym dystrybutorem okien w moim regionie. Cena w porównaniu z konkurencją, a usługami również była bardzo atrakcyjna.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 kwietnia 2015, 05:01

Ja u siebie bardzo szczelne i trwałe ona PCV zakupiłem od firmy www.okna-dsystem.com.pl która w tej chwili ma bardzo atrakcyjne wioasenne promocje i myślę, że jeśli ktoś planuje w tej chwili zakupy, warto do nich zajrzeć

Zgłoś | Cytuj | Link

13 kwietnia 2015, 05:19

U siebie skorzydstałem z okien PCV od [url]http://oknadrzwikrakow.com.pl/ gdzie zdecydowałem się na markę Oknoplast, która jest znana i ceniona. Nie żałuję decyzji. ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

13 kwietnia 2015, 05:36

Moim zdaniem warto skorzystać z portalu http://www.znajdziesz.to/ i po prostu wyszukać takiej firmy w swojej okolicy. Można tam znaleźć ogłoszenia różnych wykonawców i przedsiębiorstw.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 kwietnia 2015, 20:50

u mnie sprawdza się pomysł z otrzymywaniem kontaktów do specjalistów od znajomych. tak tez trafiłem na http://www.hsjplus.pl/ i to był strzał w 10. profesjonaliści w każdym calu.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 kwietnia 2015, 13:59

Użytkownik Gość: kurtain napisał: u mnie sprawdza się pomysł z otrzymywaniem kontaktów do
specjalistów od znajomych. tak tez trafiłem na http://www.hsjplus.pl/ i to był strzał
w 10. profesjonaliści w każdym calu.

Bardzo nas cieszy twój sukces i płynący od firmy pełny profesjonalizm. A możesz podać koszt usługi i termin realizacji?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 30 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  10 11 12 13 14  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 537

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >