offline kot68 inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline romeczek doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline kot68 inżynier
|
|
| |
offline romeczek doświadczony
|
|
| |
offline kot68 inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline franekwf doświadczony
|
Daj mi wymiary tych okien a powiem Ci ile sa warte.Wiem co mówie(patrz strona www),a to ze okna maja byc białe to nie znaczy ze nie drewniane.Oknoplast myslisz skad bierze kase na widoczna na kazdym rogu reklame?Moje okna sa w całej Europie, i nie zdarzyło sie by wynikły jakies "jaja" |
| |
Gość praktykant |
|
| |
Gość praktykant |
|
| |
offline aurora majster
|
|
| |
offline adasiek praktykant
|
To zależy, co się chce. Jak ktoś będzie patrzył tylko na cenę to wybierze najtańsze. Jest jeszcze druga sprawa jakość tych okien, wykonanie, profesjonalny montaż a później czy się nie zostanie sam na sam z oknami jak coś się stanie, czyli gwarancja. Tak mi się przynajmniej zdaje na chłopski rozum :D . A nie znacie może jakieś dobrej firmy okiennej na Śląsku. Słyszałem właśnie o A-P Żory, o Tyskich Oknach i OknoPlascie. Nie wiem czy coś jeszcze jest wartego zauważenia? Proszę o zdanie tych którzy już wybrali. |
|
Jaka firma - wymiana okien
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- Jakiego producenta rolet polecacie Liczba postów: 6 Grupa: Montujemy o... Rolety rzymskie duo są idealnym rozwiązaniem do pomieszczeń, gdzie potrzebna jest zarówno ochrona przed słońcem, jak i zachowanie prywatności. Dzięki swojej pod...
- Montaż okien Liczba postów: 96 Grupa: Montujemy o... Szukasz idealnego rozwiązania do swojego wnętrza? Nasze plisy okienne na wymiar to doskonały wybór! Oferujemy produkty o wysokiej jakości w konkurencyjnych cena...
- Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 8 Grupa: Montujemy o... Czy sa tutaj osoby, które zastanawiają się nad zapisaniem na kursy prawa jazdy? Na stronie https://osk-tempo.pl/d/ znajdziecie ofertę nowoczesnej i profesjonaln...
- które okna wybrać Liczba postów: 143 Grupa: Montujemy o... W dzisiejszych czasach chyba najważniejszym aspektem przy wyborze okien jest energooszczędność. Dlatego my postawiliśmy na znakomicie izolowane okna Schuco Livi...
- jakie drzwi? Liczba postów: 629 Grupa: Montujemy o... Stolarka drzwiowa to kluczowy element aranżacji wnętrz, który wpływa na komfort i estetykę użytkowania pomieszczeń. W Warszawie ciekawe rozwiązania w tym zakres...