Jaka firma - wymiana okien

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 30 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

18 sierpnia 2011, 12:05

Zgadzam sie: good 0 bad

Absolutnie nie polecam Oknoluxu (Radom). Oszukali mnie na 400 zł. W konsekwencji straciłam czas i nerwy. Zwłaszcza nie polecam załatwiać jakichkolwiek zakupów z Panią na ulicy Chorzowskiej, która jest albo oszustką albo nie nadaje się do pracy jaką wykonuje!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 sierpnia 2011, 22:29

Absolutnie nie polecam firmy SUNNY z Radomia. Straszni partacze, zamontowali mi okna a w zimę wchodził na nie mróz!!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 sierpnia 2011, 15:43

Ja przy wyborze okien robiłem sobie dużo porównań - podobne modele z ich wszelkimi opcjami, które mnie interesują do cen plus oczywiście opinia o firmie (internet, znajomi), mi to bardzo pomogło w wyborze. Ostatecznie zdecydowałem się na Pol-Skone, okna drewniane. Jestem zadowolony - solidne wykonanie, okna piękne a cena niewygórowana.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 września 2011, 11:01

Odradzam firmę "Lazur" z Poznania - źle uszczelnione okna, reklamacji nie można się doczekać, nie wymienili w pełni izolacji przy parapecie!!!
BEZNADZIEJA
Do skasowania są pierwsi do roboty ostatni

Zgłoś | Cytuj | Link

29 października 2011, 20:45

Ja mam wstawione okna firmy Stolmar Sp. z o.o. i pomimo upływu lat jestem z bardzo zadowolony z produktów. Okna tej firmy to idealny produkt, dla wszystkich, którzy cenią sobie wysoką jakość.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 listopada 2011, 19:46

Zgadzam sie: good 1 bad

Od lat mam okna Avante. Polecam każdemu niezdecydowanemu.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 listopada 2011, 10:16

ITB przeprowadził badanie okien pcv pod względem deklarowanych parametrów i co się okazało ?
http://www.stolarkavip.pl/okiem-eksperta/mark eting/890-okna-niezbadane-problemy.html

Zgłoś | Cytuj | Link

28 grudnia 2011, 10:28

Witam serdecznie,
uściślając to czym firma Stan-Mal się zajmuje to mogę pokrótce opisać, a mianowicie:
jesteśmy producentem:
- okien PCV (działamy na dwóch profilach okiennych tj. Salamander 3D oraz Brugmann AD Ecoline
- rolet zewnętrznych aluminiowych
- bram garażowych segmentowych
- okien Aluminiowych (w swoim asortymencie mamy profile ciepłe jak i profile zimne)
- moskitiery różnego typu
- dodatkowo mamy także napędy do bram segmentowych jak i bram wjazdowych
- w naszym asortymencie mamy także drzwi zewnętrzne stalowe oraz drewniane

Serdecznie zapraszam na naszą stronę internetową: www.stanmal.pl lub proszę o kontakt telefoniczny: 601 260 508

Zgłoś | Cytuj | Link

28 grudnia 2011, 14:03

Przed zakupem swoich okien długo się zastanawiałem i szukałem. Zdecydowałem się na okna Vito z Siedlec. Bardzo dobre okna. Z montażu też jestem zadowolony. Podaje link do strony w/w firmy ]http://www.vitopolska.com/]

Ten post był edytowany przez Patryk dnia: 28 grudnia 2011, 14:04
Zgłoś | Cytuj | Link

31 grudnia 2011, 16:46

Jeżeli zdecydujesz się na okna z PVC to polecam firmę Stolmar Sp. z o.o. (www.stolmarokna.pl). To prawdziwi fachowcy w swojej branży, a współpraca z nimi to sama przyjemność. Rewelacja

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 30 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 145

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >