Jaka firma - wymiana okien

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 30 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

18 sierpnia 2011, 12:05

Zgadzam sie: good 0 bad

Absolutnie nie polecam Oknoluxu (Radom). Oszukali mnie na 400 zł. W konsekwencji straciłam czas i nerwy. Zwłaszcza nie polecam załatwiać jakichkolwiek zakupów z Panią na ulicy Chorzowskiej, która jest albo oszustką albo nie nadaje się do pracy jaką wykonuje!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 sierpnia 2011, 22:29

Absolutnie nie polecam firmy SUNNY z Radomia. Straszni partacze, zamontowali mi okna a w zimę wchodził na nie mróz!!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 sierpnia 2011, 15:43

Ja przy wyborze okien robiłem sobie dużo porównań - podobne modele z ich wszelkimi opcjami, które mnie interesują do cen plus oczywiście opinia o firmie (internet, znajomi), mi to bardzo pomogło w wyborze. Ostatecznie zdecydowałem się na Pol-Skone, okna drewniane. Jestem zadowolony - solidne wykonanie, okna piękne a cena niewygórowana.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 września 2011, 11:01

Odradzam firmę "Lazur" z Poznania - źle uszczelnione okna, reklamacji nie można się doczekać, nie wymienili w pełni izolacji przy parapecie!!!
BEZNADZIEJA
Do skasowania są pierwsi do roboty ostatni

Zgłoś | Cytuj | Link

29 października 2011, 20:45

Ja mam wstawione okna firmy Stolmar Sp. z o.o. i pomimo upływu lat jestem z bardzo zadowolony z produktów. Okna tej firmy to idealny produkt, dla wszystkich, którzy cenią sobie wysoką jakość.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 listopada 2011, 19:46

Zgadzam sie: good 1 bad

Od lat mam okna Avante. Polecam każdemu niezdecydowanemu.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 listopada 2011, 10:16

ITB przeprowadził badanie okien pcv pod względem deklarowanych parametrów i co się okazało ?
http://www.stolarkavip.pl/okiem-eksperta/mark eting/890-okna-niezbadane-problemy.html

Zgłoś | Cytuj | Link

28 grudnia 2011, 10:28

Witam serdecznie,
uściślając to czym firma Stan-Mal się zajmuje to mogę pokrótce opisać, a mianowicie:
jesteśmy producentem:
- okien PCV (działamy na dwóch profilach okiennych tj. Salamander 3D oraz Brugmann AD Ecoline
- rolet zewnętrznych aluminiowych
- bram garażowych segmentowych
- okien Aluminiowych (w swoim asortymencie mamy profile ciepłe jak i profile zimne)
- moskitiery różnego typu
- dodatkowo mamy także napędy do bram segmentowych jak i bram wjazdowych
- w naszym asortymencie mamy także drzwi zewnętrzne stalowe oraz drewniane

Serdecznie zapraszam na naszą stronę internetową: www.stanmal.pl lub proszę o kontakt telefoniczny: 601 260 508

Zgłoś | Cytuj | Link

28 grudnia 2011, 14:03

Przed zakupem swoich okien długo się zastanawiałem i szukałem. Zdecydowałem się na okna Vito z Siedlec. Bardzo dobre okna. Z montażu też jestem zadowolony. Podaje link do strony w/w firmy ]http://www.vitopolska.com/]

Ten post był edytowany przez Patryk dnia: 28 grudnia 2011, 14:04
Zgłoś | Cytuj | Link

31 grudnia 2011, 16:46

Jeżeli zdecydujesz się na okna z PVC to polecam firmę Stolmar Sp. z o.o. (www.stolmarokna.pl). To prawdziwi fachowcy w swojej branży, a współpraca z nimi to sama przyjemność. Rewelacja

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 30 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Drzwi balkonowe przesuwane? Liczba postów: 42 Grupa: Montujemy o... Jeśli system podnoszono-przesuwny, to w grę wchodzi tylko Schuco LivIngSlide. Skrzydła poruszają się lekko i niemal bezgłośnie, a system uszczelek zapewnia maks...
  • Jakie okna wybrać? Liczba postów: 886 Grupa: Montujemy o... Bot wyżej chyba nie wypowiada się w temacie... A wracając do postu, tyle że z innej strony! Jako dodatek do okna PCV, ale też drewnianego proponuje też dobrać o...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 515 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 379 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....
  • drzwi antywłamaniowe Liczba postów: 34 Grupa: Montujemy o... Nie dziwię się. KMT to dobra marka. Sam na co dzień montuję drzwi m.in. tej firmy i wielu Klientów chwali sobie. Dla mnie zestawienie w ofercie drzwi z KMT wraz...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19407 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 112

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >