Jaka firma - wymiana okien

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 30 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

29 lutego 2012, 19:34

Zgadzam sie: good 0 bad

Bez dwóch zdań postaw na firmę Stolmar Sp. z o.o. Mam ich okna od kilku lat i są niezawodne. A współpraca z nimi to przyjemność! Pracują tam profesjonaliści, którzy służą pomocą w każdej sprawie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 marca 2012, 11:59

Ludzie z tego Stolmara przestańcie się ośmieszać ostatnio wklejacie te teksty prawie na wszystkich forach Myślicie ,że to wam coś pomorze Myślę ,że przeciwnie

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 marca 2012, 12:52

Nie polecam firmy TYMEX działającej na terenie Radom Kozienice Pionki Zwoleń.Co prawda pare lat temu montowali u mnie okna,ale jak w zimie przyszedł mróz ponizej -15 to na wewnętrznej stronie szyby można było obrazki palcem malować na szronie,a jak przyszła odwilż to strugi wody płynęły po szybach na parapety wewnątrz.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 marca 2012, 21:38

Pamiętajcie, że nie tylko to jaka firma montuje ale też to jakie okna montuje jest ważne, osobiście bardzo podoba mi się to co ostatnio robi firma z zambrowa - dobroplast, dobre okna a co najwazniejsze w dobrej cenie

Zgłoś | Cytuj | Link

15 marca 2012, 12:56

Ważną rzeczą też jest co okno ma w środku, chodzi mi o okucie:) Ja mam wszystkie okna z okuciem WinkHaus mimo że są one różnych producentów. Zainteresowałem się ta firma i muszę przyznać że mają ciekawe produkty na zabezpieczenia okienne i drzwiowe.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 marca 2012, 15:58

Ja również korzystam z ich produktów i wiem, że są solidne. Tylko się zastanawiam czy te czujniki zamknięcia okna http://www.sklep.winkhaus.pl/sfer.aspx?s=activPilotControl_R FID&b=6 również działają przy wybiciu szyby??

Zgłoś | Cytuj | Link

12 lipca 2012, 16:24

Ja w tym roku wymieniałem okna i zamówiłem je od producenta, tutaj znajdziecie namiary: http://www.sapor.pl/
Podobało mi się to, że zrobili mi wycenę i wszystko było w niej zawarte. Zajmują się również montażem, więc wszystko było zrobione kompleksowo.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 lipca 2012, 13:22

Gdyby ktoś z Was szukał dobrej i sprawdzonej firmy z drzwiami to polecam
www.Erbesp.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

20 września 2012, 10:36

Mam pytanie.Pragnę wymienić okna w mieszkaniu 2-pokojowym z widną kuchnią. 2 okna dwuskrzydłowe, i jedno 3-skrzydłowe. Czy cena 3500zł jest zbyt niska czy wręcz przeciwnie?

Zgłoś | Cytuj | Link

9 listopada 2012, 21:49

Chce wymienic okna w domu jednorodzinnym, dostalam oferte od firmy Okno-Pol w Mnikowie, czy macie jakies doswiadczenia odnosnie ich okien PCV?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 30 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19417 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 324

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >