Zamiast folii lepiej nowoczesne membrany stosować. Dużo lepsze rozwiązanie. My u siebie mamy to rozwiązane systemowo od Creatona (https://www.creaton.pl/pl-pl/produkty/akcesor ia). I jeszcze jedno. Piszecie tu wyżej o tym, że nie macie mostków cieplnych bo stosujecie jakąś tam folię. Chyba to nie do końca tak jest. Folia stanowi przegrodę dla wilgoci, jednocześnie zapewniając paroprzepuszczalność. Nie ma nic do ocieplenia i braku mostków. Od tego jest odpowiednio wykonane ocieplenie.
offline Marchewa inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: HaroldNus praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Konto usunięte praktykant |
|
| |
Gość: cigano praktykant |
|
| |
offline rafon doświadczony
|
A co powiecie na temat folii economy flex? Jest to dość trwały materiał? |
| |
Reklamy Google | |
Gość: emmagg1 praktykant |
|
| |
Gość: careysv2 praktykant |
|
| |
offline Adamss33 inżynier
|
Ja bym chyba jednak wybrał nowy dom, ponieważ nie ma kłopotów z wilgocią czy dachem i więźbą. Jeżeli szukasz efektywnych rozwiązań w tym zakresie to na pewno warto abyś zwrócił uwagę na ofertę Braas, który ma praktycznie wszystko co może być potrzebne do wykonania trwałego i pięknego dachu na długie, długie lata. |
| |
offline Bordon44 fachowiec
|
|
| |
offline Porek456 fachowiec
|
Wybierając dobrej jakości dachówkę ceramiczną i betonową nie trzeba będzie kolejny raz jej wymieniać. Ja zdecydowałem się postawić na Braas, ponieważ mają bardzo szeroki wybór modeli, kolorów oraz naprawdę dobre opinie od swoich klientów. Dachówka Turmalin w moim przypadku prezentuje się genialnie już od kilku ładnych lat i nie żałuję zakupu. |
|