Jaką formę dostawy przesyłek wybieracie najczęściej?

« Powrót do grupy: Trudne tematy

17 listopada 2018, 20:59

Zgadzam sie: good 0 bad

Jaką formę dostawy wybieracie najczęściej? Czy jest to przesyłka pocztowa, czy może kurierska? Ja, zazwyczaj wybieram przesyłkę kurierską. Mało tego, zazwyczaj jak mam coś do kogoś nadać, to również nadaję kurierem, a Wy?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 listopada 2018, 22:09

Jeśli zależy Ci na tym, aby przesyłka doszła o czasie, powinieneś nadać ją kurierem. Jeśli chciałbyś przy tym zaoszczędzić, proponowałbym skorzystać Ci z brokera kurierskiego Sendit. Jest tani, a w swojej ofercie posiada popularne firmy kurierskie, które nie zawodzą.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 listopada 2018, 23:02

Ostatnio zaciekawiała, mnie taka możliwość - Kurier Geis bez drukowania listu przewozowego Czy to faktycznie tak działa? Nie trzeba nic drukować? Jeśli tak, to musi być to bardzo wygodne! Mam nadzieję, że uda mi się zdecydować na to jeszcze przed świętami, kiedy to w sklepie jest mnóstwo przesyłek do wysłania.

Zgłoś | Cytuj | Link

wczoraj, 11:33

Jeśli chcesz uprościć zarządzanie zamówieniami z różnych platform delivery, Urbee https://pakersi.pl/urbee jest rozwiązaniem, którego szukasz. Dzięki tej innowacyjnej technologii możesz mieć wszystko w jednym miejscu, od monitorowania zamówień po optymalizację zapasów. To świetna okazja, by rozwijać swój punkt i przyciągnąć nowych klientów do skorzystania z Twoich usług. Pozdrawiam!

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Meska Elegancja Liczba postów: 26 Grupa: Trudne tema... Zauważyłem, że rozmawialiście o zegarkach i postanowiłem się przyłączyć. Mogę jedynie doradzić, gdzie można zamówić https://timecrafter.pl/. Zegarek może wiele....
  • Co na wzmocnienie paznokci? Liczba postów: 81 Grupa: Trudne tema... Be Beauty od Gloowi, na https://gloowi.pl/ znajdziecie. To jest suplement który powinna zażywać każda kobieta której zależy na zdrowym wyglądzie włosów, skóry,....
  • Depilacja laserowa a wiek Liczba postów: 4 Grupa: Trudne tema...
  • Potrzebny adwokat Liczba postów: 427 Grupa: Trudne tema... Wybór odpowiedniego specjalisty do rozwiązania delikatnych spraw wymaga staranności i zaufania. Najlepszy detektyw to osoba, która łączy profesjonalizm z pełną....
  • Wybór samochodu Liczba postów: 543 Grupa: Trudne tema... Polecam Wam wszystkim sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnej firmy Sakura Motors - auta z japonii , która może importować dla Was najróżniej...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19470 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 345

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >