Jaka jest wytrzymałość drzwi z aluminium?

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

3 sierpnia 2010, 11:56

Zgadzam sie: good 0 bad

Czy drzwi zrobione z aluminium są w miarę wytrzymałe? Myślę o tym czy nie założyć ich w łazience. Widziałam, że są dosyć tanie więc cena mnie kusi ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 sierpnia 2010, 10:33

Owszem takie drzwi są tanie ale w tym przypadku nie radzę iść za ceną gdyż po niedługim czasie użytkowania będziesz musiała takie drzwi wymienić. Aluminium łatwo pęka i się wypacza. Odradzam.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 sierpnia 2010, 11:14

Drzwiom aluminiowym podziękujemy a szczególnie w łazience, gdzie przy kąpielach para wodna na nich osiada co efektem jest wypaczanie... niestety

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 533

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >