Jaką kawę pijecie na budowie?

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

18 marca 2016, 18:52

Zgadzam sie: good 0 bad

Jaką kawę pijecie na budowie? Bo chyba czasy opijania klientów to trochę odchodzą do lamusa, jak uważacie?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 marca 2016, 09:39

Nigdy nie pijemy kawy od klientów, każdy bierze swoją, czajnik jest, do prądu zawsze się podepnie i mamy swoje

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 marca 2016, 08:50

Kiedyś to było oczywiste, że budowlańcy czy fachowcy pili kawę od gospodarza i ja w zasadzie jak mam w domu jakąś ekipę remontową, to nawet nie pytam, tylko robię kawę i idę wypić razem z nimi. Przy dobrej kawce (podpowiem https://ekoitalia.pl/ - kenijskie, ziarniste, bardzo smaczne) to i podpytać ekipę o różne rzeczy można, i jakoś tak milej się robi,
Chociaż wiem że mam i takich znajomych, którzy mówią, że oni nie bufet i fachowiec sam się karmi i sam o picie musi zadbać. Kwestia podejścia

Zgłoś | Cytuj | Link

26 sierpnia 2016, 14:00

A ktoś z Was może pije Nespresso? Tzn. https://kapsulkakawy.pl
Wiem, że łatwo przygotować mając sprzęt, ale czy to coś odpowiedniego dla klasycznego kawosza?

Zgłoś | Cytuj | Link

16 września 2016, 14:35

A jak wyobrażasz sobie ekspres na budowie? Z reguły jest to albo kawa parzona albo sypana, co do konkretnej firmy to już kwestia smaku każdego z nas, więc ciężko coś polecać.

www.Bielart.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 stycznia 2017, 23:09

Na pewno warto sobie dopuścić kawę rozpuszczalną. Tutaj http://greenwitch.pl/kawa-rozpuszczalna-truci zna-w-brazowym-proszku/ jest artykuł co taka kawa zawiera. Nie jest ona zdrowa. Warto ją omijać szerokim łukiem.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Szkolenia Liczba postów: 59 Grupa: Firmy budow... Jeśli zależy Ci na skutecznej nauce języka, British School ICT jest miejscem, które warto wziąć pod uwagę. Kursy są starannie dopasowane do poziomu uczestników,...
  • Dekorator wnętrz Liczba postów: 129 Grupa: Firmy budow... Szanowni Państwo, szybkim sposobem na zmianę wyglądu wnętrza jest przemalowanie ścian. Do malowania najlepiej wykorzystać farbę, która tworzy trwałą powłokę odp...
  • Rozwój firmy budowlanej - marketing internetowy. Liczba postów: 78 Grupa: Firmy budow... Połączenie influencer marketingu z kampaniami płatnymi to skuteczny sposób na zwiększenie rozpoznawalności marki. Influencerzy pomagają w budowaniu zaufania, a....
  • magazyn Liczba postów: 540 Grupa: Firmy budow... Porównaj to sobie z Berberis. Zobacz, jak duża będzie zmiana. Na pewno zauważysz poprawę, lepszą optymalizację, solidne wyniki. Nam też się udało osiągnąć oczek...
  • Hydraulik, usługi hydrauliczne - Warszawa i okolic... Liczba postów: 41 Grupa: Firmy budow... A zapytam, kto z was montował u siebie w firmie klimatyzację ? bo ja właśnie zastanawiam się, żeby zdążyć przed sezonem letnim. Moja znajoma poleciła nam firmę...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19406 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 443

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >