Jaka kosiarka do trawy?

« Powrót do grupy: Pielęgnacja ogrodu

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

15 stycznia 2016, 06:31

Zgadzam sie: good 0 bad

ciekawe porady

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 stycznia 2016, 15:38

Jeżeli chodzi o kosiarkę do trawy,to właśnie teraz jest najlepszy moment kiedy możemy ją kupić,czyli w styczniu poza sezonem koszenia i prac ogrodowych. Podaj budżet jaki posiadasz na ten cel i chętnie pomożemy,doradzimy na forum.

www.SwiatPlastiku.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 stycznia 2016, 15:08

Choć kosiarka spalinowa jest bezpieczniejsza i wygodniejsza w użytkowaniu od elektrycznej, to jednak jest także droższa w eksploatacji i zakupie, oraz głośniejsza. Moim zdaniem do domowego trawnika najlepszym wyborem będzie elektryczna - tutaj http://trawnikmarzen.pl/kosiarka-elektryczna- jak-wybrac-najlepsza-dla-siebie/ znalazłem porównanie najpopularniejszych kosiarek elektrycznych.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 lutego 2016, 01:13

najlepiej kupić sobie kosiarkę spalinową z mocnym silnikiem, do dużych powierzchni idealne będą produkty z http://www.tipsplus.pl/19-kosiarki/ ja jestem zadowolony z ich kosiarki

Zgłoś | Cytuj | Link

21 marca 2016, 09:16

Dokładnie tak,u nas w ogrodzie również rewelacyjnie sprawdza się kosiarka spalinowa,jest wygodna podczas użytkowania w pełni sezonu,a także ekonomiczna. Najlepiej wybrać tą z napędem o dużym zapasie mocy.

www.FutureGardens.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 marca 2016, 11:49

Bardzo dobrze sprawują się też kosiarki Ryobi. Sam mam taką już 2 sezon i w ten weekend znowu pójdzie w ruch. Jak bedziesz dbać o maszynę i dobrze ją konserwował, to posłuży ci dłużej niż samochód :D

Zgłoś | Cytuj | Link

13 kwietnia 2016, 16:35

Gdzies chyba już mi mignęła ta marka kosiarki, ale jeszcze nie mieliśmy okazji takiej używać. W tej chwili na tapecie domowych rozmów jest kosa spalinowa, więc ogólnie dużo w necie o tym czytamy ( a poradnikach i artykułach jak ten: http://www.budujesz.pl/wiadomosc/kosa-spalino wa-i-podkaszarka-jak-wybrac-jaka-najlepsza/50/), plus oczywiście w opisach samych sklepów internetowych, które takie urządzenia sprzedają

Zgłoś | Cytuj | Link

20 kwietnia 2016, 15:17

Ja miałem okazję testować sprzęt marki Lider. Mam od nich kosiarkę i nożyce do żywopłotu. Działają od kilku lat - polecam

Zgłoś | Cytuj | Link

22 kwietnia 2016, 11:14

Witam Wszystkich na forum. Akurat przyznam,że nie znam sprzętu tej marki,ale wolałbym dołożyć i kupić kosiarkę na kilka lat,tak aby była solidna i sprawdzona,bezawaryjna. Oczywiście mowa o kosiarce spalinowej.

www.Zielono.net

Zgłoś | Cytuj | Link

24 kwietnia 2016, 13:48

W agronasie macie bardzo dobre mieszanki traw: http://www.agronas.pl/ rosnie trawa ladnie, dobrze ukorzenia, ma pięny kolor. Fana sprawa do ogrodu.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Pilarka - jaki olej? Liczba postów: 65 Grupa: Pielęgnacja... Wszystkim osobom zainteresowanym tematem mogę polecić stronę, na której znajdziecie ofertę profesjonalnej firmy Oiler - odbiór odpadów niebezpiecznych , która o...
  • Sensowny zbiornik na deszczówkę Liczba postów: 13 Grupa: Pielęgnacja... W obliczu coraz częstszych anomalii pogodowych miasta muszą dostosowywać swoją infrastrukturę do nowych wyzwań. W Szczecinie odbyło się ważne spotkanie dotycząc...
  • Jakie drzewa owocowe? Liczba postów: 75 Grupa: Pielęgnacja... Gdzie Wy najczęściej szukacie informacji na interesujące Was tematy? Przeglądałem różne portale informacyjne i natrafiłem na bardzo interesujący artykuł na tema...
  • Jak dbać o swój ogród? Liczba postów: 455 Grupa: Pielęgnacja... Szukając dobrej hurtowni, gdzie będziecie mogli kupić wyposażenie ogrodowe typu sekatory, piły, nożyce do trawy, ale również sprzętu jak kosiarki, podkaszarki,....
  • Części do systemów nawodnienia Liczba postów: 4 Grupa: Pielęgnacja... Gdzie kupujecie na swoje uprawy części do systemów nawadniających, jak coś trzeba naprawić? Macie jakichś sprawdzonych dostawców, których ewentualnie możecie po...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19509 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 228

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >